Komentara: 11
Pregleda: 7214
Foto

Ratni veterani dobili prostorije

29.06.2015. u 00:14h
Izvor: Subotica.com
Subotički Gradski odbor Udruženja ratnih veterana poslednjih ratova „UOSYU“ danas je dobio prostorije u ulici Bose Milićević bb, u okviru poslovnih prostora Stadiona malih sportova.
Ratni veterani dobili prostorije

Svečanosti su prisustvovali advokat Srđan Aleksić, zastupnik ratnih veterana u Srbiji, Željko Vukelić, predsednik udruženja „UOSYU“ iz Novog Sada, Milimir Vujadinović, član Gradskog veća za socijalna pitanja. Potpuno opremljene prostorije veteranima je zvanično na korišćenje dao Bogdan Laban, direktor „Elektrovojvodine“.

- “Elektrovojvodina“ kao društveno odgovorno preduzeće pomaže brojim organizacijama, fizičkim licima, a posebno mi je drago što se prostorije ratnih veterana otvaraju na Vidovdan, koji je izuzetno značajan datum za sve nas – istakao je Bogdan Laban. - Mi ćemo i dalje biti uz ovo udruženje, u kome ima dosta ljudi teškog materijalnog stanja i invalida, i zato ćemo mi uvek biti tu da pomognemo.

Ratni veterani dobili prostorije

Prostorije koje će koristiti oko 1.300 članova ovog udurženja dao je Grad Subotica, a zahvaljujući donaciji preduzeća „Elektrovojvodina“, od oko 100.000 dinara, one su potpuno opremljene.

Ratni veterani dobili prostorije

- Gradska uprava nam je izašla u susret, dala je ovaj prostor, i 120 hiljada dinara na konkursu, kao i povlastice jer jedan deo naših članova spada u socijalno ugroženu kategoriju - kaže Aleksandar Panić, predsednik subotičkog udruženja. - Ovde će biti prostor koji će moći da koriste, gde će se osećati prijatno i gde će im vrata svakoga dana biti otvorena, a mi ćemo moći da brže i kvalitetnije da ostvarujemo svoje ciljeve i da im pomognemo. Trenutno članove udurženja šaljemo besplatno sedam dana u Banju Vrdnik na lečenje, dok ćemo jedan broj dece naših članova poslati u edukativni kamp u Požarevac.

Izvor: Subotica.com
Otvaranje prostorija Gradskog odbora Udruženja ratnih veterana Otvaranje prostorija Gradskog odbora Udruženja ratnih veterana Otvaranje prostorija Gradskog odbora Udruženja ratnih veterana Otvaranje prostorija Gradskog odbora Udruženja ratnih veterana Otvaranje prostorija Gradskog odbora Udruženja ratnih veterana Otvaranje prostorija Gradskog odbora Udruženja ratnih veterana Otvaranje prostorija Gradskog odbora Udruženja ratnih veterana Otvaranje prostorija Gradskog odbora Udruženja ratnih veterana
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 9 meseci
Komentara: 11
Pregleda: 7214
Povezane teme

bogdan laban

ratni veterani

milimir vujadinović

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.