Komentara: 13
Pregleda: 6607

Rasvetljeno pet krivičnih dela krađe izvršenih krajem septembra

05.10.2015. u 16:02h
Izvor: Subotica.com
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici rasvetlili su pet krivičnih dela teška krađa i krađa, izvršenih na području grada, krajem septembra, saopšteno je iz Policijske uprave Subotica.
Rasvetljeno pet krivičnih dela krađe izvršenih krajem septembra

Po nalogu tužioca, policija je uhapsila R. B. (1992) iz Subotice i odredila mu zadržavanje do 48 sati, dok je protiv 17-godišnje osobe podnela krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu, u redovnom postupku.

Osumnjičeni se terete da su iz magacina u blizini centra grada u nekoliko navrata, odneli razne predmete, koje su prodavali kao sekundarnu sirovinu, a novac trošili za svoje potrebe.

Postoji osnov sumnje da su R. B. I maloletnik, 30. septembra provalili u stan, u subotičkom naselju Radijalac i iz njega protivpravno prisvojili zlatni, srebrni nakit i laptop računar, kao i da su iz nezaključanog automobila koji su neovlašćeno koristili, a zatim ga vratili nedaleko od mesta izvršenja krivičnog dela, otuđili razni ručni alat.

Policija je veliki deo predmeta pronašla i vratila oštećenima.

Nakon saslušanja u Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici, osumnjičenom R. B. Je određen pritvor do 30 dana.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 5 meseci
Komentara: 13
Pregleda: 6607
Povezane teme

Policijska uprava Subotica

teška krađa

hapšenje

krađa

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.