Komentara: 12
Pregleda: 5225

Rasvetljeno 31 krivično delo teške krađe i krađe

25.11.2014. u 14:44h
Izvor: Policijska uprava Subotica
Pripadnici Policijske uprave u Subotici rasvetlili su 31 krivično delo teške krađe i krađe. Protiv dve osobe iz Subotice, podnete su krivične prijave Osnovnom javnom tužilaštvu, u redovnom postupku.
Rasvetljeno 31 krivično delo teške krađe i krađe

Osumnjičeni se terete da su, od avgusta ove godine, u više navrata provalili u objekte preduzeća u stečaju i porodične kuće na području grada, i iz njih protivpravno odneli bakarne oluke i druge vrednosti koje su prodavali kao sekundarnu sirovinu, a novac trošili za svoje potrebe. Jedan deo predmeta, policija je pronašla kod osumnjičenih i vratila ih vlasnicima.

Takođe, subotička policija je podnela krivične prijave i protiv dve osobe, od kojih je jedna maloletna, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo krađe. Oni se sumnjiče da su 11. Novembra, u ranim jutarnjim časovima, skinuli spomen ploču sa zida Muzičke škole u Subotici i prodali je. Protiv lica za koje se sumnja da je spomen ploču otkupilo, podneta je krivična prijava za krivično delo prikrivanje.

Izvor: Policijska uprava Subotica
Postavljeno pre 9 godina i 4 meseca
Komentara: 12
Pregleda: 5225
Povezane teme

Policijska uprava Subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.