Komentara: 92
Pregleda: 15742

Raspušten Gradski odbor SPS u Subotici

26.10.2014. u 00:21h
Izvor: Subotica.com
Subotički odbor SPS-a danas je i zvanično raspušten nakon što je stigla potvrda iz sedišta ove stranke. Do izbora novog rukovodstva privremenim organom trebalo bi da rukovodi Nebojša Crnogorac.
Raspušten Gradski odbor SPS u Subotici

Kako je pre 2 dana bilo nagovešteno, danas je stigla potvrda da su Predsedništvo i Izvršni odbor Glavnog odbora Socijalističke partije Srbije doneli odluku da se raspuste gradski odbori SPS-a u Novom Sadu, Pančevu i Subotici.

Odluku o raspuštanju gradskog odbora u Subotici i gore navedenim gradovima doneo je Pokrajinski odbor ove stranke u utorak, 21. oktobra.

Kako sajt subotica.com saznaje gradskim odborom u Subotici do formiranja novog rukovodstva rukovodiće privremeni organ na čijem čelu će biti Nebojša Crnogorac.

Razlozi za raspuštanje subotičkog GrO SPS su, kako se nezvanično može čuti, unutar stranačke nesuglasice oko rukovođenja ovim lokalnim odborom, kao i suprotstavljene frakcije unutar stranke.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 5 meseci
Komentara: 92
Pregleda: 15742

Povezane vesti

Povezane teme

sps

sps subotica

socijalistička partija srbije

nebojša crnogorac

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.