Komentara: 9
Pregleda: 4105
Foto

Radovi na Kolektoru 2 pre roka

11.02.2016. u 14:46h > 16:55
Izvor: Subotica.com
Radovi na Kolektoru 2 pre roka

Dvadesetak dana pre roka završeni su radovi na izgradnji Kolektora 2 na Karađorđevom putu, koji je ponovo otvoren za saobraćaj, radovi se završavaju i na Bajskom putu, a u ponedeljak će biti prohodna i ulica Petefi Šandora.

Najduže će biti zatvoren Trg žrtava fašizma, gde je potrebnozameniti i toplovodne cevi.

- Iako je bilo najavljeno za početak marta, važna saobraćajnica ka Kelebiji otvorena je ranije. Zadovoljni smo dinamikom i drugih radova, tako da će svi koji su predviđeni u prvoj fazi realizacije projekta unapređenja vodnih sistema biti završeni do juna ove godine, čak pola godine pre roka – izjavio je gradonačelnik Jene Maglai, prilikom obilaska radova na Bajskom putu. - Pri kraju su radovi na izgradnji Kolektora 2 i centralnog magistralnog vodovoda, još ranije je završen Kolektor 7, a obavljena je polovina posla na povezu istočnog i zapadnog magistralnog vodovoda.

Radovi na Kolektoru 2 pre roka

Grad je u ponedeljak raspisao međunarodni tender za izgradnju Fabrike vode 2 koja bi od 2018. godine trebalo gradu da obezbedi dovoljne količine kvalitetne i biološki ispravne pijaće vode.

- To je posao vreda tri miliona evra, ali se nadam da ćemo i ovde postići nižu cenu od projektovane – dodao je gradonačelnik.

Radovi na izgradnji i unapređenju vodovodnih sistema finansiraju se zahvaljući kreditu Evropske banke za obnovu i razvoj.

Izvor: Subotica.com
Obilazak radova na izgradnji Kolektora II Obilazak radova na izgradnji Kolektora II Obilazak radova na izgradnji Kolektora II Obilazak radova na izgradnji Kolektora II Obilazak radova na izgradnji Kolektora II Obilazak radova na izgradnji Kolektora II Obilazak radova na izgradnji Kolektora II Obilazak radova na izgradnji Kolektora II
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 2 meseca
Komentara: 9
Pregleda: 4105
Povezane teme

jene maglai

javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija

izgradnja kolektora

valerija tot godo

izgradnja kanalizacione mreže

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.