Komentara: 21
Pregleda: 4977
Foto

Radovi na stadionu Bačke u punom jeku

16.07.2015. u 14:12h
Izvor: Subotica.com
Nepunih mesec dana po izboru novog rukovodstva nastarijeg srpskog fudbalskog kluba, na stadionu kraj Somborske kapije uveliko se odvijaju značajni infrastrukturni radovi koji treba da kao krajnji rezultat donesu lepši ugođaj i uslove kako za publiku tako i za sve druge korisnike ovog objekta.
Radovi na stadionu Bačke u punom jeku

Stadion FK "Bačka 1901" ubrzanim tempom dobija novo lice, a do početka sezone ostalo je da se uradi još dosta kako bi se ovaj objekat doveo u stanje koje bi bilo vrlo uzorno za stadione klubova ovog ranga takmičenja.

- "Naša želja je da se držimo obećanaj koja smo dali na Izbornoj skupštini. U proteklih mesec dana uradilo se već dosta, danas pristupamo novom setu radova koji se odnose na zamenu krova, što je preduslov za nastavk uređenja unutrašnjeg dela službenih prostorija i tribina." - izjavio je Nemanja Simović, predsednik Upravnog odbora FK "Bačka 1901"

Simović je takođe dodao kako je želja kluba da u ovom prvom krugu radova da se napravi lepo i prijatno mesto za boravak posetilaca ovog stadiona, a posebno se zahvalio Fudbalskom savezu Srbije i pokrajinskom sekretarijatu za omladinu i sport koje je izdvojio kao posebno zaslužne za današnju transformaciju na stadionu, ali i za neke buduće radove koji će biti vezani za instalaciju elektronskog semafora kojeg očekuju da bude postavljen tokom jeseni.

Radovi na stadionu Bačke u punom jeku

U planu je da se urade i određeni radovi vezani za asfaltiranje površina u okviru stadiona kako bi se omogućio lakši pristup službenim licima, novinarima i delegacijama koje budu gosti Bačke.

Pored radova na infrastrukturi SImović je istakao i dobar rad igrača i stručnog štaba koji privode kraju pripreme za novu sezonu takmičenja u Srpskoj ligi, grupa Vojvodina.

- "Stručni štab na čelu sa šefom struke Slobodanom Kustudićem ima našu apsolutnu podršku, trenutno smo u formiranju kostura tima koji treba da iznese teret narednog prvenstva. Siguran sam da je opredeljenje stručnog štaba da šansu daje velikom broju mladih igrača dobar potez i u tome imaju našu punu podršku. Pred nama je sezona puna izazova ali nemojte se iznenaditi ukoliko nas ovi mladi momci pozitivno iznenade." - zaključio je Simović.

Izvor: Subotica.com
Radovi na uređenju stadiona FK "Bačka 1901" Radovi na uređenju stadiona FK "Bačka 1901" Radovi na uređenju stadiona FK "Bačka 1901" Radovi na uređenju stadiona FK "Bačka 1901" Radovi na uređenju stadiona FK "Bačka 1901" Radovi na uređenju stadiona FK "Bačka 1901" Radovi na uređenju stadiona FK "Bačka 1901" Radovi na uređenju stadiona FK "Bačka 1901"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 9 meseci
Komentara: 21
Pregleda: 4977

Povezane vesti

Povezane teme

nemanja simović

fk bačka 1901

fudbalski klub bačka 1901

stadion kraj somborske kapije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.