Komentara: 9
Pregleda: 3817

Radovi na Kolektoru 7 počeli pa stali

06.03.2015. u 17:20h
Izvor: RTV City
Do 2017. godine trebalo bi da bude završena Sekcija I u projektu unapređenja voda, koja obuhvata izgradnju kolektora 7, kolektora 2 i centralnog magistralnog vodovoda. Vrednost radova je oko 5,2 miliona evra, a izvođač radova je firma Graditelj iz Novog Sada.
Radovi na Kolektoru 7 počeli pa stali

Radovi na izgradnji Kolektora 7 su počeli u poslednjoj nedelji februara, ali je došlo do zastoja, jer je otkrivanjem postojeće cevi od koje treba da krene izgradnja, ustanovljeno da je u međuvremenu, došlo do postavke drugih podzemnih i nadzemnih instalacija koje se nalaze na predviđenoj trasi izgradnje.

Da bi se radovi nastavili, jedan od prvih uslova je izmeštanje betonskog stuba za niskonaponski razvod, koje treba da se realizuje ovih dana. Stub nije kartiran i postavljen je nakon dobijanja lokacijske dozvole za izgradnju kanalizacijskog voda, a slična situacija je i sa putem zbog kog je potrebno obezbediti dodatni luk da bi se radovi nastavili na ucrtanoj ruti Kolektora 7.

Početak izgradnje kolektora 2 je bio planiran za 15. mart, ali će doći do odlaganja 15 do 20 dana zbog određenih problema oko uvoza i isporuke cevi iz inostranstva. Trenutna situacija odlaže i početak radova na centralnom magistralnom vodovodu koji su predviđeni za 2. mart.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 9 godina i 1 mesec
Komentara: 9
Pregleda: 3817

Povezane vesti

Povezane teme

izgradnja kolektora

kolektor 7

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.