Komentara: 21
Pregleda: 14592

Radno vreme tokom Uskršnjih praznika

03.04.2015. u 10:29h > 11:33
Izvor: Subotica.com
U Subotici se od petka do ponedeljka (zaključno sa) praznuje verski praznik Uskrs, po Gregorijanskom kalendaru. U javnim ustanovama i preduzećima neradni dani su od 3. do 6. aprila 2015. godine. U skladu sa tim pojedine ustanove i javna preduzeća na nivou grada organizovali su svoj rad u neznanto izmenjenom režimu kroz dežurstva i skraćeno radno vreme.
Radno vreme tokom Uskršnjih praznika

U nedelju, 5. aprila, nijedna ambulanta u gradu i van grada od danas do utorka neće raditi. Dežurstvo će biti organizovano u Službi za hitnu medicinsku pomoć i u zdravstvenim stanicama Bajmok i Čantavir. Dečiji dispanzer će dežurati od 8 do 20 časova, nakon čega će se mali pacijenti do ponoći primati u Službi hitne medicinske pomoći, a Zubna poliklinika će dežurati od 7 do 13 časova.

Od danas do utorka, apoteka u Gradskoj kući radiće non–stop. Danas će raditi i ogranak u Čantaviru, i to od 7,30 do 13 časova, a u subotu ogranci na Paliću, Bajmoku i kod Sinagoge, od 8 do 12, odnosno na Prozivki, od 8 do 13 časova.

Radno vreme tokom Uskršnjih praznika

Gradska biblioteka sa korisnicima neće raditi u petak, subotu i u ponedeljak.

Trgoprometovi maloprodajni objekti će danas, u subotu i u nedelju raditi po uobičajenom radnom vremenu, Supermarket 024 će biti otvoren od 8 do 14 časova dok u ponedeljak rade do 14 časova.

Radno vreme tokom Uskršnjih praznika

Mlečna pijaca, Prozivka–“Zelenac“, Teslino naselje i Kvantaška pijaca danas, u nedelju i ponedeljak radiće od 5.30 do 13 časova.U subotu, radno vreme će biti od 5,30 do 17 časova.

Danas i u ponedeljak Pošta 1 u Prvomajskoj ulici radiće do 17 časova, dok će do 13 biti otvorene pošte preko puta Supermarketa 024, na Karađorđevom putu, u Aleksandrovu, Malom Bajmoku, na Zorki, Makovoj Sedmici, Prozivki, Radijalcu, Paliću, u Bajmoku, Čantaviru, Novom Žedniku, Starom Žedniku i Ljutovu. Pošte u Velikom Radanovcu, Keru, Bačkim Vinogradima, Đurđinu, Kelebiji, Mišićevu, Šupljaku i Tavankutu, za vreme prazničnih dana neće raditi. U subotu, pošte rade po uobičajenom radnom vremenu.

Pogrebno

JKP "Pogrebno" svoj rad tokom Uskršnjih praznika je organizovalo po sledećem rasporedu:

  • Petak (3. april) za komunalne i pogrebne usluge od 8-13 časova, groblja imaju dežurstva za sahrane
  • Subota (4. april) za komunalne i pogrebne usluge od 8-13 časova, groblja imaju dežurstva za sahrane
  • Nedelja (5. april) za komunalne usluge ne radi, za pogrebne usluge od 8-12 časova, sahrana nema
  • Ponedeljak (6. april) za komunalne i pogrebne usluge od 8-12 časova, sahrana nema
  • Petak (10. april) za komunalne i pogrebne usluge od 8-13 časova, groblja imaju dežurstva za sahrane
  • Subota (11. april) za komunalne i pogrebne usluge od 8-13 časova, groblja imaju dežurstva za sahrane
  • Nedelja (12. april) za komunalne usluge ne radi, za pogrebne usluge od 8-12 časova, sahrana nema
  • Ponedeljak (13. april) za komunalne i pogrebne usluge od 8-13 časova, sahrana nema

Radno vreme tokom Uskršnjih praznika

Građani kojima JKP "Čistoća i zelenilo" odnosi smeće petkom u jutarnjim satima, mogu da ga iznesu pred kuću i ovog petka (3. april), kažu na „Info liniji“ ovog preduzeća. „Čistoća“ će raditi u petak, ali ne i u ponedeljak 6. aprila. Sledeće nedelje, kada verski praznik obeležavaju Pravoslavni hrišćani, „Čistoća“ neće odnositi smeće u petak (10. april) a ponedeljak (13. april) biće za njih radni dan.

Radno vreme tokom Uskršnjih praznika

Autobusi JP "Subotica-trans" će za vreme uskršnjih praznika saobraćati u sledećem režimu:

  • U u petak, ponedeljak, utorak, sredu i četvrtak sve linije u gradskom, prigradskom i međumesnom saobraćaju će saobraćati prema redu vožnje koji važi za radni dan, izuzev đačkih polazaka, koji neće saobraćati za vreme trajanja đačkog raspusta (polasci koji su u redu vožnje označeni sa Đ);
  • Za vreme trajanja uskršnjih praznika u periodu od 10. do 13. aprila sve linije u gradskom, prigradskom i međumesnom saobraćaju će saobraćati prema nedeljnom redu vožnje;
  • U ponedeljak međunarodna linija Subotica-Segedin neće saobraćati;
  • Linija Subotica-Beograd neće saobraćati 10. i 13. aprila (petak i ponedeljak) i
  • Linija Subotica-Novi Sad, sa vremenom polaska u 11,45 iz Subotice i vremenom povratka u 20,00 iz Novog Sada će saobraćati i za vreme trajanja državnih praznika
Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 11 meseci
Komentara: 21
Pregleda: 14592
Povezane teme

uskrs neradni dani

neradni dani za praznike

Uskrs

radno vreme bazena

radno vreme ambulante

radno vreme

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.