Komentara: 1
Pregleda: 6603

Radno vreme tokom Prvomajskih praznika

30.04.2015. u 13:02h
Izvor: Subotica.com
U Srbiji se u petak i subotu obeležava međunarodni praznik rada. U skladu sa tim većina javnih ustanova i preduzeća na teritoriji grada Subotice organizovali su svoj rad u neznatno izmenjenom režimu kroz dežurstva i skraćeno radno vreme, kao i kroz totalnu obustavu rada. Program prvomajskog uranka i pratećih dešavanja u sklopu obeležavanja Prvomajskih praznika možete da pogledate u povezanoj vesti.
Radno vreme tokom Prvomajskih praznika

Program prvomajskog uranka i pratećih aktivnosti u sklopu obeležavanja Prvomajskih praznika možete da pogledate u povezanoj vesti.

Besplatan parking u petak i subotu u većem delu grada

Javno-komunalno preduzeće "Parking" u petak i subotu naplatu i kontrolu parkiranja vršiće samo na Buvljaku, u 3. zoni, i na zatvorenom parkingu kod Mlečne pijace, a u nedelju 3. maja parkiranje na Buvljaku i na Mlečnoj pijaci naplaćivaće se po ustaljenom režimu.

U ostalim gradskim zonama nema naplate parkiranja u dane prvomajskih praznika (petak i subota). Reklamacije i blagajna Preduzeća takođe neće raditi tokom praznika.

Radno vreme tokom Prvomajskih praznika

Dom zdravlja Subotica od petka do nedellje organizovaće dežurstvo na sledeći način:

Služba za opštu medicinu - zdravstvena zaštita odraslih -  dežurstvo u trajanju od 24 sata biće organizovano u Službi za hitnu medicinsku pomoć, kao i u zdravstvenim stanicama u Bajmoku i Čantaviru.

Služba za zdravstvenu zaštitu žena i dece - obavljaće dežurstvo u Dečijem dispanzeru, Đure Đakovića 14, od 8 do 20 časova, a od 20 časova do ponoći dežurstvo je u SHMP.

Stomatološka služba - za decu i odrasle, dežurstvo će se obavljati u zgradi Zubne poliklinike, Trg žrtava fašizma 16, u vremenu od 7 – 13 časova.

Od večeras do ponedeljka ujutru, dežurna će biti apoteka ispod Gradske kuće. U petak i subotu od 10 do 18 časova dežuraće i apoteka na Paliću, a u subotu od 8 do 13 časova i u Bajmoku, Čantaviru i na Prozivci.

Radno vreme tokom Prvomajskih praznika

Pošte će u petak i subotu raditi samo na graničnim prelazima. U megamarketu "Rodić" pošta će raditi od 8 do 20,30 časova.

Prodavnice i drugi maloprodajni objekti

Sve prodavnice Trgoprometa, u petak će raditi po radnom vremenu koje važi za nedelju, uključujući i prodavnicu 31. Megamarket "Rodić" radi redovno, Idea će biti otvorena do 15 časova, dok Maksi neće raditi. U subotu svi rade po uobičajenom radnom vremenu, osim Maxija koji će biti otvoren do 18 časova.

Autobuski saobraćaj (gradske, prigradske, međugradske linije)

Sve gradske i prigradske autobuske linije u petak i subotu će saobraćati po nedeljnom redu vožnje. Linija broj 6 će u petak saobraćati od 9 časova na svakih 10 minuta od Lifke, odnosno od Vikend naselja. Poslednji polazak je pola časa posle ponoći sa Vikend naselja.

Drugog dana praznika (subota) linija 6 će saobraćati od 9 časova na svakih 15 minuta od Lifke, odnosno od Vikend naselja. Poslednji polazak je u 22,15 sa Vikend naselja. Noćni polasci na liniji 6 će saobraćati 1. maja po redu vožnje.

Redovno funkcionisanje u oba dana praznika obavljaće se na linijama Subotica – Novi Sad s polaskom u 11,45 i povratkom u 20 časova, i Novi Sad – Subotica – Segedin. Linija Subotica – Beograd i Subotica-Segedin neće saobraćati 1. i 2. maja.

Radno vreme tokom Prvomajskih praznika

Odnošenje smeća - JKP "Čistoća i zelenilo" u petak neće odnositi smeće iz domaćinstava, osim sa desne strane u Bajmoku. Gradska deponija će takođe u petak biti biti zatvorena.

* Informacije će se dopunjavati kako ih budemo prikupljali i obrađivali.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 11 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 6603

Povezana vest

Povezane teme

neradni dani za prvi maj

Prvi maj Palić

prvi maj

radno vreme ambulante

radno vreme

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.