Komentara: 9
Pregleda: 9131

Radno vreme tokom novogodišnjih praznika

30.12.2015. u 12:14h
Izvor: RTV City
Radno vreme tokom novogodišnjih praznika

Ambulante Doma zdravlja, Dečiji dispanzer, Stomatološka i Služba za specijalističko-konsultativnu delatnost sutra će raditi skraćeno, pre podne do 13, popodne do 18 časova. U petak nijedna ambulanta neće raditi a 24-časovno dežurstvo  biće  organizovano u ambulantama na Karađorđevom putu, gde se obavlja rad Hitne pomoći, i u zdravstvenim stanicama u Bajmoku i Čantaviru. Dežuraće i  Dečiji dispanzer i Stomatološka služba.

Svi maloprodajni objekti Trgoprometa, sutra će biti otvoreni do 18 časova, osim prodavnica 1, 46 i 87, koje će raditi uobičajeno. Prvog dana nove godine,  prodavnice Trgoprometa neće raditi a 2. januara će sve biti otvorene. Maxi će sutra biti otvoren do 18 časova, prvog  dana u 2016. neće raditi, dok će 2. januara biti otvoren do 18 časova.  Rodić sutra  radi do 19 časova, u petak  će biti zatvoren a u subotu radi uobičajeno.

Pijace pod upravom JKP Subotičke pijace, odnosno Mlečna, Zelenac, Teslino naselje i Kvantaška, 1. januara neće raditi. 2. januara, radiće po prazničnom radnom vremenu, od 6 do 13 časova.

Autobusi Suboticatransa na gradskim i prigradskim linijama sutra će saobraćati po uobičajenom redu vožnje, s tim da je poslednji polazak u 21 čas. Prva dva dana nove godine, važiće red vožnje za nedelju. Linija Subotica - Beograd neće saobraćati 1. januara.

Naplata i kontrola parkiranja u gradu sutra će se vršiti do 17 časova. Od 1. do 3. januara, parking se neće naplaćivati.

Javno-komunalno preduzeće Čistoća i zelenilo sutra odnosi smeće iz domaćinstava po predviđenom rasporedu. Odnošenje kućnog smeća iz domaćinstava koja su na rasporedu 1. januara, obaviće se nedelju dana kasnije, 8. januara.

Pošte kod Železničke stanice, u Prvomajskoj ulici, preko puta benzinskih pumpi Eko i Euro Petrol, na Prozivki, na Aleji Maršala Tita i na Paliću, sutra će biti otvorene do 17 časova. Ostale gradske i prigradske pošte radiće uobičajeno. Prva dva dana nove godine, radiće pošte na graničnim prelazima non stop, a 2. januara i u megamarketu Rodić, od 8 do 20.30 i u objektima Univerexporta na Bajskom putu i u Srpskom šoru, od 8 do 19 časova.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 8 godina i 3 meseca
Komentara: 9
Pregleda: 9131
Povezane teme

neradni dani za praznike

radno vreme bazena

nova godina

doček nove godine

nova godina subotica

novogodišnji praznici

radno vreme ambulante

radno vreme

nova godina 2016

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.