Komentara: 1
Pregleda: 3486

Radnici Tržnice noću sklanjaju sneg sa Buvljaka

07.02.2012. u 16:23h
Izvor: RTV Yueco
Radnici Tržnice noću sklanjaju sneg sa Buvljaka

Zaposleni u subotičkoj Tržnici svake noći, dakle nakon radnog vremena, dolaze na Buvljak i auto-pijacu i čiste ih od snega. Na ovaj način ispunjavaju svoju zakonsku obavezu, za koju saznajemo da niko do sada nije kažnjen, mada je bilo prijava. Preduzeća, baš kao i građani, dužni su da uklanjaju sneg u krugu i oko svojih objekata.

Od prvih snežnih padavina, 30-oro zaposlenih u subotičkoj Tržnici nakon što obave svoj eradne aktivnosti u zimskoj opremi – čiste sneg u objektima ovog preduzeća. Na minus 10 do 15, noću, do 3-4 ujutro, trude se da očiste sneg kako bi zakupci tezgi mogli doći na posao, ali kupci do prodajnih objekata. Njihovim naporima pridružili su se i sami zakupci koji čiste ispred i oko svojih tezgi.

Na ovaj način, osim što izlazi u susret zakupcima i nihovim mušterijama, subotička Tržnica ispunjava i svoju zakonsku obavezu.

U Komunalnoj policiji kažu da su imali više prijava koje se odnose na nečišćenje snega oko poslovnih objekata i preduzeća. Po prijavama se postupalo, izdati su nalozi za uklanjanje i sneg je uklonjen, tako da je niko od pravnih lica do sada u Subotici nije platio kaznu koja se kreće od 5. do 50 hiljada dinara.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 2 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 3486
Povezane teme

Tržnica Subotica

subotički Buvljak

tržni centar mali bajmok

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.