Komentara: 0
Pregleda: 2568

Radionice za adolescente tokom raspusta

14.07.2012. u 10:56h
Izvor: RTV Yueco
Radionice za adolescente tokom raspusta

U savetovalištu za mlade Dispanzera za zdravstvenu zaštitu školske dece, po prvi put organizovan je seminar za adolescente tokom letnjeg raspusta. Teme seminara su izabrane nakon što su formirane grupe, a današnja tema bila je psihoaktivne supstance. Letnje seminare Savetovališta za mlade vode vršnjački edukatori uz stručnu lekarsku pomoć koji imaju priliku da stečeno znanje prenesu na svoje vršnjake od 13-16 godina.

Bojan Rapić je još pre nekoliko godina učestvovao na prvom savetovalištu sa svojim vršnjacima, odakle nosi veoma pozitivno iskustvo. Stekao je nova znanja i iskustva i sada je došao da pomogne mlađim generacijama.

Grupe su inače podeljene po godištima, ali je danas organizovana radionica sa mešovitom grupom. Savetovanje se vrši na deci zanimljiv način, kroz razne igre kao što su, asocijacije, kvizovi, mozgalice itd.

Radionice su jednodnevne, a plan je da se organizuju tokom čivatog leta, što će zavisiti od interesovanja dece. S obzirom na to da su ovakve radionice organizovane samo tokom školske godine, u Dečijem dispanzeru se nadaju da će ipak biti zainteresovane dece, iako je letnji raspust.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2568
Povezane teme

dispanzer

savetovalište za mlade

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.