Komentara: 1
Pregleda: 2872

Radionica: Kako steći i poboljšati samopouzdanje?

28.07.2016. u 18:32h
Izvor: TV Subotica
Radionica: Kako steći i poboljšati samopouzdanje?

U okviru letnjeg programa Kancelarije za mlade, sutra će se, u Gradskom omladinskom centru, u periodu od 11 do 13 časova, održati otvorena radionica za mlade na temu „Kako steći i poboljšati samopouzdanje?“, koja ima za cilj da pruži učesnicima radionice konkretne odgovore i savete, kako pozitivno vrednovati sebe i verovati u svoje sposobnosti.

„Šta je to samopouzdanje?“, „Koliko je ono važno?“, „Kako da radimo na povećanju svog samopouzdanja?“, neka su od pitanja  na koje će sutrašnja psihološka radionica pokušati da odgovori. Radionica je namenjena mladim osobama, jer je upravo većina mladih suočena sa problemom manjka samopouzdanja.

"Ovakve teme su veoma važne i zanimljive mladim ljudima, jer su obično mladi u toj dobi, u sukobu identiteta. Kad mlada osoba nauči kako da podstakne sebe da razvija samopouzdanje, može mnogo lakše da savlada životne poteškoće koje ga očekuju, da ostvaruje bolju komunikaciju sa vršnjacima ili partnerom, i mnoštvo drugih stvari. Ja ću se potruditi da podstaknem mlade tokom radionice, kao i da dođemo do nekih konkretnih koraka, rešenja i poboljšanja", kaže Maja Gabrić Stipić, psiholog:.

Učešće u radionici je besplatno i otvoreno za sve zainteresovane mlade.

Izvor: TV Subotica
Postavljeno pre 7 godina i 8 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2872
Povezane teme

kancelarija za mlade

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.