Komentara: 8
Pregleda: 6000

Radio Subotica najslušanija u gradu

20.09.2012. u 14:09h
Izvor: Radio Subotica
Programi Radio Subotice ubedljivo su najslušaniji u gradu, rezultati su najnovijeg istraživanja slušanosti subotičkih radio stanica koje je za potrebe beogradskih marketinških agencija uradila beogradska agencija za istraživanje javnog mnjenja Ipsos strategic marketing.
Radio Subotica najslušanija u gradu

Prema rezultatima ovog ispitivanja slušanosti, Radio Subotica je na prvom mestu sa učešćem u slušanosti od 17,3 . Na drugom mestu je City radio sa šerom 7,7, dok je treće mesto zauzeo Yu eco radio sa šerom 4,0.

"Ovo je još jedan dokaz da programi Radio Subotice uživaju veliko poverenje slušalaca i da su po ukusu Subotičana", kaže direktor Radio Subotica Toni Bedalov.

"Smatram to najlepšom čestitkom za 44. rođendan Radio Subotice koji ćemo proslaviti 28. novembra ove godine", kaže direktor najstarijeg elektronskog medija u gradu.

Radio Subotica je javno preduzeće čiji je osnivač Skupština grada Subotice. Program svakodnevno proizvode Redakcije programa na srpskom, mađarskom i hrvatskom jeziku, a svake nedelje se emituju i produkcije Nemačkog narodnog saveza i Bunjevačkog informativnog centra. 

Izvor: Radio Subotica
Postavljeno pre 11 godina i 6 meseci
Komentara: 8
Pregleda: 6000
Povezane teme

Radio Subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.