Komentara: 25
Pregleda: 7745

Putevi vina u Subotici

29.12.2011. u 15:25h
Izvor: RTV Yueco
Putevi vina u Subotici

Državni sekretar za turizam Goran Petković obišao postavljenu tablu koja označava Vinski put Subotice kod petlje Subotica istok - isključenje sa autoputa. U Subotici je postavljeno četiri objekta turističke signalizacije za puteve vina. Ministarstvo je podržalo projekat sa 4,5 miliona dinara, a pored vinske signalizacije postavljena i nova turistička signalizacija u pešačkoj zoni.

Turistička signalizacija je postavljena krajem novembra. U prvoj fazi projekta postavljanja turističke saobraćajne signalizacije za obeležavanje Vinskog puta Subotica obeležene su 4 vinarije i to: Zvonko Bogdan, Vinski Dvor, DiBonis vinarija i vinski salaš Čuvardić. U projektu su uvrštene i druge vinarije koje se nalaze na teritoriji grada, a biće postavljene naredne godine.

Za postavljanje vinske signalizacije na području Subotice i postavljanje turističke signalizacije u pešačkoj zoni Subotice, i izdvojilo 4,5 miliona dinara. Postavljanje turističke saobraćajne signalizacije u pešačkoj zoni u Subotici obuhvata postavljanje signalizacije na 15 lokacija u užem centru grada.

Novom signalizacijom će ubuduće biti turistima omugućeno lakše kretanje po gradu i biće bolje informisani. Pored toga, značajno će se podići kvalitet usluge radi povećanja konkurentnosti lokalnih turističkih proizvoda, obimniji razvoj lokalnog turističkog prometa povećanje zainteresovanosti korisnika za turističke usluge kao i povećanje poseta turističkim lokalitetima turističkog prostora grada Subotice.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 3 meseca
Komentara: 25
Pregleda: 7745
Povezane teme

turistička signalizacija

nova turistička signalizacija u Subotici

vino

vinski put

signalizacija subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.