Komentara: 38
Pregleda: 7529

Putevi u Subotici blokirani na 4 lokacije

01.06.2011. u 18:20h
Izvor: RTV Yueco
Putevi u Subotici blokirani na 4 lokacije

Po poslednjim informacijama iz Udruženja poljoprivrednika Subotica, zbog protesta paora putevi su blokirani na četiri lokacije.

Od danas je sa 30-ak traktora blokiran i Somborski put, kod Eko pumpe, u režimu od 45 minuta blokade i 15 minuta nesmetanog saobraćaja.

Stari Beogradski put blokiran je na izlazu iz Aleksandrova, u pravcu Bačke Topole, a vozila se propuštaju na svaka dva sata po deset minuta.

Bikovački put je blokiran u blizini fabrike "Bratstvo", a vozila se takođe propuštaju na svaka dva sata po deset minuta.

Blokiran je i Čantavirski put kod Eko pumpe, a vozila se propuštaju na svakih sat i po do dva dok ne prođu sva vozila koja čekaju.

Subotički poljoprivrednici su blokirali i ulaz u Bačku Topolu, iz pravca Subotice, gde se vozila propuštaju na svakih sat vremena na 10 - 15 minuta. Kako saznajemo u Udruženju poljoprivrednika, za sutra je u planu je i blokada Auto - puta kod Čantavira. Auto-moto savez je pozvao vozače da izbegavaju put kroz Vojvodinu.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 10 meseci
Komentara: 38
Pregleda: 7529
Povezane teme

protest poljoprivrednika traktorima

blokada poljoprivrednika

blokada traktorima

blokada puteva u subotici

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.