Komentara: 1
Pregleda: 1996

Put do graničnog prelaza Bajmok – Bačalmaš saniran putem donacija

28.04.2015. u 16:39h
Izvor: RTV City
U Velikoj većnici Gradske kuće danas je održana zatvarajuća koferencija IPA projekta prekogranične saradnje „Rehabilitacija poveznog puta do graničnog prelaza Bačalmaš – Bajmok“. Nosilac projekta je Nacionalna agencija za razvoj infrastrukture iz Budimpešte, dok je partner Grad Subotica.
Put do graničnog prelaza Bajmok – Bačalmaš saniran putem donacija

Ovim projektom, koji je otpočeo marta 2013. godine, izvršena je revitalizacija postojećeg graničnog prelaza prema Mađarskoj sa Bačalmašem, a kada je pitanju subotička lokalna samouprava, nadležnost je bila popravka, odnosno sanacija postojeće deonice puta koja povezuje Bajmok sa graničnim prelazom, tačnije Njegoševe ulice u dužini od 6 km.

Obavezno učešće grada u ovom projektu koje iznosi 15%, pokrila je Autonomna pokrajina Vojvodina, te je projekat rehabilitacije poveznog puta do graničnog prelaza Bajmok, finansiran skoro potuno iz donacija.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 8 godina i 11 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1996
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.