Komentara: 2
Pregleda: 6254

Prvi poraz odbojkašica Spartaka u novoj sezoni

08.11.2013. u 22:32h
Izvor: Wiener Städtische liga
Veliko iznenađenje u Subotici. NIS Spartak je posle četiri vezane pobede izgubio i to kad su se najmanje nadali, od Kolubare. Lazarevčanke su odigrale sjajan meč, iz kola u kolo su sve bolje, pa su došle do druge prvenstvene pobede, posle velike borbe i čak 118 minuta igre.
Prvi poraz odbojkašica Spartaka u novoj sezoni

U prva dva seta se vodila divovska borba. Prvi je pripao Subotičankama na razliku, u drugom je Kolubara veliku prednost ipak uspela nekako da sačuva do kraja i da dođe do izjednačenja. Spartak je bio sjajan u trećem periodu i tada se činilo da će ipak mirno privesti meč kraju.

Ipak, tako nisu mislile i gošće. Kolubara je odigrala fantastično u nastavku, pa je najpre uspela da izjednači, a potom u neizvesnoj završnici petog seta ostvari i veliku pobedu. Odlična je bila Ivana Luković, koja je stala na 25 poena, uz Ivanu Vojinović, koja je nanizala 16. Sa druge strane, bolja od ostalih kapiten Tatjana Matić sa 19.

NIS Spartak – Kolubara 2:3
(27:25, 22:25, 25:16, 18:25, 13:15)

Hala sportova „Dudova šuma“ u Subotici
Gledalaca: 300
Sudije: Goran Gradinski i Jovana Živanić
Trajanje meča: 118 minuta.

NIS SPARTAK: Vukoja, Memišević (libero), Cvetićanin 14, Sredić 9, Vujčin 12, Antanasijević 6, Medić 16, Mitrović 2, T. Matić 19, Radakov, Oluić, D. Matić (libero). Trener: Damir Petković.

KOLUBARA: Jakovljević (libero), Gajić 4, Luković 25, Ljubojević, Marković (libero), Mijaljević 3, Nikolić 2, Đurđević 7, Vićentijević, Vojinović 16, Ristivojević, Savić 1. Trener: Nikola Jerković.

Sofija Medić najbolja odbojkašica u oktobru

Prvi poraz odbojkašica Spartaka u novoj sezoni

Sofija Medić, srednji bloker NIS Spartaka, proglašena je za najbolju igračicu Vinet Štetiše Super lige u oktobru mesecu, u izboru kompanije Viner Štetiše osiguranje, Udruženja odbojkaških klubova Prvih liga (UOKPL) i Sportskog žurnala.

Sofija je saSpartakom ostvarila sjajne rezultate tokom prva četiri kola. Redom je Spatak bio bolji od Jedinstva iz Užica (3:0), Dinama (3:0), Železničara (3:1) i Partizan Vizure (3:1).

U ta četiri meča Medić je osvojila ukupno 44 poena, od toga 12 iz bloka i devet sa servisa. Sofija je trenutno 12. poenter Super lige, peta na listi servera, a ujedno je i šesti najbolji bloker šampionata.

Trofej Sportskog žurnala Sofiji Medić je predao Zoran Olajić, član predsedništva UOKPL, a ček u iznosu od 500 evra Nenad Jovanović, direktor filijale Viner Štetiše osiguranja u Subotici.

Prvi poraz odbojkašica Spartaka u novoj sezoni

Izvor: Wiener Städtische liga
Odbojka (Ž): Spartak - Kolubara Odbojka (Ž): Spartak - Kolubara Odbojka (Ž): Spartak - Kolubara Odbojka (Ž): Spartak - Kolubara Odbojka (Ž): Spartak - Kolubara Odbojka (Ž): Spartak - Kolubara Odbojka (Ž): Spartak - Kolubara Odbojka (Ž): Spartak - Kolubara
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 5 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 6254
Povezane teme

hala sportova

žok spartak

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.