Komentara: 0
Pregleda: 5264

Proslavljen Dan Osnovne škole "Miloš Crnjanski"

28.10.2014. u 18:26h
Izvor: Subotica.com
U Osnovnoj školi “Miloš Crnjanski“ juče je proslavljen Dan škole. Priredbi su prisustvovali učenici, nastavnici, roditelji, kao i mnogobrojni gosti koji su uveličali ovaj svečani dan. Na početku je direktor škole Miloš Vukadin pozdravio goste.
Proslavljen Dan Osnovne škole "Miloš Crnjanski"

Dramska sekcija se predstavila igrom “Budući prvaci”, sekciju vodi nastavnica srpskog jezika Ljiljana Radošević i nastavnica engleskog jezika Marta Ardalić. Publiku su nasmejali i zabavili prvačići, koji su izveli tačke, plešući i pevajući sa svojim učiteljicama Brankom Vuković i Natašom Koruga Đerić.

Anđela Savić, učenica šestog razreda se predstavila recitacijom pesme Dobrice Erića “Dečak sa zlatom lipe u kosi”. Nakon recitacije na srpskom jeziku, učenici viših razreda su recitovali na engleskom jeziku.

Na kraju je publika uživala u pesmi Iskončića. Dečji hor “Iskončići” je poznat i priznat hor u Subotici, i šire. Učestvuju u seriji humanitarnih koncerata “Hrabro srce”. Deca pomažu i pokreću humanitarne akcije za bolesnu decu. Hor vodi Dejan Anđelović.

Proslavljen Dan Osnovne škole "Miloš Crnjanski"

Nije bilo dovoljno vremena, da se sve sekcije škole predstave na priredbi. Kao što je Kreativna radionica, gde deca izrađuju umetnički nakit i organizuju izložbe izrađenog nakita. Kreativnu radionicu vode nastavnica Miljana Govlja, i učiteljice Ljubica Dafčik i Zorica Stipić.

Mladi planinari, sekcija planinarskog društva “Spartak”. Učesnici emisije “Škola u srcu” koja se emituje na City televiziji i RTV Vojvodina. Organizator snimanja emisija je nastavnik Vitomir Marković. Sekcija za uspešnu darovitu decu po programu NTC sistema učenja koju vodi pedagog Danijela Đedović.

Proslavljen Dan Osnovne škole "Miloš Crnjanski"

Ono što je još posebno za Osnovnu školu Miloš Crnjanski, i što ističu kao svoju prednost, je što se nastava u njihovoj školi odvija samo pre podne, i imaju produženi boravak sa ručkom (izrada domaćih zadataka, sekcije, igra u velikom dvorištu).

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 5264
Povezane teme

osnovna škola miloš crnjanski

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.