Komentara: 0
Pregleda: 6077

Pronatalitetni fond Grada Subotice - saopštenje o dodeli sredstava Fonda

20.05.2011. u 00:12h
Izvor: RTV Yueco
Pronatalitetni fond Grada Subotice - saopštenje o dodeli sredstava Fonda

Upravni odbor Stambeno-kreditnog pronatalitetnog fonda Grada Subotice je na jučerašnjoj sednici utvrdio konačne rang-liste za dodelu sredstava Fonda za obezbeđivanje učešća za bankarski stambeni kredit i za obezbeđivanje učešća za bankarski kredit za poboljšanje uslova stanovanja.

Posebnom odlukom izvršena je podela sredstava licima sa konačne rang-liste za bankarski stambeni kredit: 30 lica, odnosno porodica sa decom, dobila su sredstva u ukupnom iznosu od 314.666 evra. Tim sredstvima obezbediće im se učešće za stambeni kredit kod jedne od poslovnih banaka sa kojima Fond ima zaključen ugovor o poslovnoj saradnji.

Sredstva će moći da se realizuju u narednih šest meseci.

Odluka Fonda biće objavljena u listovima „Subotičke novine“ i „Magyar Szó“, u „Službenom listu Grada Subotice“ i na veb-sajtu Grada (www.subotica.rs) i Fonda (www.pronatal.net).

Sredstva za obezbeđivanje učešća za bankarski kredit za poboljšanje uslova stanovanja će se podeliti naknadno, po isteku roka za dostavu određene dokumentacije neophodne za donošenje odluke, o čemu će se podnosioci prijave na ovu rang-listu naknadno obavestiti.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 6077
Povezane teme

Grad Subotica

Pronatalitetni fond Grada Subotice

stambeno kreditni pronatalitetni fond subotice

raspodela sredstava pronatalitetnog fonda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.