Komentara: 30
Pregleda: 43693

Pronađena nestala 15-godišnja devojka iz Subotice

22.11.2014. u 13:02h > 13:55
Izvor: Subotica.com
Još jedna petnaestogodišnja devojčica iz Subotice prijavljena je sinoć oko 22 časa kao nestala, a sve policijske patrole od trenutka prijave bile su na nogama i uključile se u potragu. Po poslednjim informacijama posle uspešne potrage devojka je sada sa roditeljima.
Pronađena nestala 15-godišnja devojka iz Subotice

Kako saznajemo, nestanak devojčice je prijavila majka, a tokom jutra proveravale su se dve adrese na kojima je poslednji put viđena. Kako navode u Policijskoj upravi Subotica, potraga za devojčicom trajala je celu noć i nastavila se tokom prepodneva.

Najnovija informacija do koje je portal subotica.com došao je da su pripadnici Policijske uprave u Subotici, u saradnji sa roditeljima, pronašli devojčicu jutros oko 10 časova.

Policija je zbog blizine graničnih prelaza tokom noći preventivno pojačala prisustvo na graničnim prelazima sa Mađarskom, kako bi eventualno sprečili da nestala devojka napusti Srbiju.

Utvrđuju se tačni razlozi njenog nestanka, očekuje se saopštenje PU Subotica.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 5 meseci
Komentara: 30
Pregleda: 43693
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.