Komentara: 2
Pregleda: 4043

Promocija novih modela VW Caddy i Transporter

03.10.2015. u 20:54h
Izvor: Subotica.com
Početkom septembra 2015. godine počela je prodaja nove generacije dva najprodavanija modela iz game VW privrednih vozila.
Promocija novih modela VW Caddy i Transporter

Novi Caddy i Transporter će imati zvanične promocije širom Srbije u svim ovlašćenim objektima, a Auto kuća Tasić je tokom današnjeg dana na Salašu "Đorđević" organizovala promociju za područje Subotice i okoline.

Novi, atraktivni modeli dolaze sa dinamičnijim i sportskim izgledom koji je zadržao prepoznatljivu Volkswagen notu. Pored smanjene potrošnje i troškova održavanja sa novom gamom EU6 motora, u ponudi su i novi sistemi asistencije u vožnji koji će istu ućiniti bezbednijom i komfornijom.

Promocija novih modela VW Caddy i Transporter

Cene su ostale nepromenjene u odnosu na prethodnu generaciju modela.

Za više informacija možete posetiti sajta www.vw-privrednavozila.rs,a fotografije sa današnje promocije modela možete videti u nastavku.

Izvor: Subotica.com
Promocija novih Volkswagen modela: Caddy i Transporter Promocija novih Volkswagen modela: Caddy i Transporter Promocija novih Volkswagen modela: Caddy i Transporter Promocija novih Volkswagen modela: Caddy i Transporter Promocija novih Volkswagen modela: Caddy i Transporter Promocija novih Volkswagen modela: Caddy i Transporter Promocija novih Volkswagen modela: Caddy i Transporter Promocija novih Volkswagen modela: Caddy i Transporter
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 6 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 4043
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.