Komentara: 2
Pregleda: 8132

Promocija luksuznih tetovaža od čistog 24k zlata u Galleria Wellnes-u

09.12.2014. u 16:39h
Izvor: Subotica.com
GoldSin Jewels tetovaže su izrađene od plemenitih metala, čistog 24 k Zlata i 999 Srebra, koje možete nositi na svojoj koži. Koncipirane su tako da se nose u svim onim prilikama koje su za Vas posebne, dajući vam modernu auru glamura i svetlosti. Od noćnog provoda, gala večeri, raznih svečanih prilika, maturskih večeri pa sve do venčanja - Vašeg ili Vama drage osobe, ovaj dvodimenzionalni nakit će Vaš izgled učiniti luksuznim.
Promocija luksuznih tetovaža od čistog 24k zlata u Galleria Wellnes-u

Razvijene i patentirane u laboratoriji Genefinity u Italiji, GoldSin Jewels tetovaže su 100% italijanski proizvod. Izrađene od 24 karatnog ZLATA ili čistog SREBRA 999 i tankog sloja lepka koji garantuje prijanjanje tetovaža na kožu. Svi korišćeni materijali su bio-kompatibilni i potpuno bezbedni.

Sve GoldSin Jewels tetovaže su CE sertifikovane i 100% bez nikla. U zavisnosti od stila života, tetovaže traju od 7 do 10 dana.

Zlatni i srebrni asortiman tetovaža sadrže širok izbor dezena kao što su orijentalni dizajn, cveće, leptiri, narukvice, ogrlice...

Promocija luksuznih tetovaža od čistog 24k zlata u Galleria Wellnes-u

Victoria’s Secret modeli ih obožavaju, luksuzni brendovi kao što su Dolce&Gabbana, Dior i Chanel imaju svoju kolekciju, pojavile su se na evropskim i svetskim modnim pistama i u najprestižnijim modnim časopisima, a sada ih možete nositi i Vi.

Wellness Beauty salon u okviru Wellness centra hotela Galleria Vas poziva na promociju italijanskih GoldSin Jewels luksuznih tetovaža u petak, 12.12.2014. godine od 19:00 - 21:00h.

Promocija podrazumeva nanošenje gratis tetovaža za sve prisutne na promociji. To će biti kao generalna proba za sve vas koji u najluđoj noći želite da zasijate zlatnim ili srebrnim sjajem. Da biste prisustvovali promociji, potrebno je da da potvrdite svoje prisustvo na broj telefona Wellness Centra 024/647-266. Broj zvanica je ograničen.

Promocija luksuznih tetovaža od čistog 24k zlata u Galleria Wellnes-u

Dolaskom na promociju stičete mogućnost da učestvujete u nagradnoj igri i osvojite vredne nagrade.

Izvor: Subotica.com
Promocija luksuznih tetovaža Promocija luksuznih tetovaža Promocija luksuznih tetovaža Promocija luksuznih tetovaža Promocija luksuznih tetovaža Promocija luksuznih tetovaža Promocija luksuznih tetovaža Promocija luksuznih tetovaža
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 3 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 8132
Povezane teme

hotel galleria

wellness centar subotica

tetovaže

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.