Komentara: 3
Pregleda: 3196

Promocija britanskih specijaliteta u okviru projekta "Food is GREAT"

18.11.2015. u 14:38h
Izvor: RTV City
Promocija britanskih specijaliteta u okviru projekta "Food is GREAT"

U okviru projekta „Food is GREAT“ britanska ambasada je juče, u saradnji sa Color Press Group-om i lokalnom samoupravom, organizovala predstavljanje britanskih gastronomskih specijaliteta na Salašu Jelen. Kuvar Rezidencije ambasadora pripremao je specijalitete  britanske kuhinje, dok je  njegovoj ekselenciji predstavljena umešnost domaćina u pripremanju lokalnih jela. Nakon degustacije, organizovana je panel diskusija o razlikama i sličnostima dve nacionalne kuhinje.

Promocija britanskih specijaliteta u okviru projekta "Food is GREAT"

Promociji je prisustvovala i Suzana Mančić, voditeljka i spisateljica, i kako sama za sebe kaže, veliki hedonista kada je hrana u pitanju, koja je sa prisutnima podelila svoja gastronomska iskustva.

Projekat koji promoviše srpsku i britansku kuhinju i čija realizacija će trajati do aprila sledeće godine, do sada je realizovan u Novom Sadu, Zaječaru i Sjenici.

Promocija britanskih specijaliteta u okviru projekta "Food is GREAT"

U okviru projekta odvijaju se i humanitarne aktivnosti u vidu poseta i donacija ustanovama za nezbrinutu decu. Učesnici projekta Food is GREAT su juče posetili Dom za decu ometenu u razvoju „Kolevka“  i pored  poklona za mališane, uručili  jednokratnu novčanu donaciju u iznosu od 217.000 dinara, u cilju saniranja humanitarnih potreba nakon prijema izbeglica.  

Izvor: RTV City
Promocija britanskih specijaliteta u okviru projekta "Food is GREAT" Promocija britanskih specijaliteta u okviru projekta "Food is GREAT" Promocija britanskih specijaliteta u okviru projekta "Food is GREAT" Promocija britanskih specijaliteta u okviru projekta "Food is GREAT" Promocija britanskih specijaliteta u okviru projekta "Food is GREAT" Promocija britanskih specijaliteta u okviru projekta "Food is GREAT" Promocija britanskih specijaliteta u okviru projekta "Food is GREAT" Promocija britanskih specijaliteta u okviru projekta "Food is GREAT"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 5 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 3196
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.