Komentara: 2
Pregleda: 3151

Program obeležavanja Dana biblioteke

08.10.2012. u 16:27h
Izvor: RTV Yueco
U Gradskoj biblioteci, predstavljen je program povodom obeležavanja Dana biblioteke. Program obuhvata brojne književne večeri, likovne susrete, i razne muzičke sadržaje za drugu polovinu oktobra i sve to u cilju afirmacije i popularisanja knjige i čitanja, rečeno je na današnjoj konferenciji za novinare. Predstavljene su i pogodnosti za građane koje se mogu iskoristiti od danas do petka.
Program obeležavanja Dana biblioteke

U Gradskoj biblioteci saznajemo da je, iz godine u godinu, sve veće interesovanje građana za korišćenje usluga biblioteke.

Proslava Dana biblioteke započinje u četvrtak, u ogranku Gradske biblioteke na Paliću gde će biti otvorena atraktivna slikarska izložba. Sledeći dan u 10:30 časova, program se nastavlja u prostorijama Gradske biblioteke.

Istog dana u 11 časova, u kataloškoj sobi, biće izložena vredna kolekcija malih knjiga. Svečani program je predviđen za 11:30 časova. U Američkom kutku, od 12 sati, građani će imati priliku da posete izložbu pozorišnih plakata koji su posvećeni američkoj kulturi.

Na dečijem odeljenju biće održan niz kreativnih radionica koje će obeležiti nedelju pred nama.

U toku ove nedelje, svi oni koji žele da se učlane u Gradsku biblioteku, to će učiniti sa popustom od 50%. Umesto 800 dinara, članska karta je 400 dinara i ona važi 365 dana. U biblioteci imaju i pogodnost za sve one koji nisu vratili knjigu na vreme – opraštanje duga i sve to do petka, ove nedelje.

 

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 6 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 3151
Povezane teme

gradska biblioteka

biblioteka subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.