Komentara: 0
Pregleda: 4163

Prodaja gradskog zemljišta

18.05.2011. u 20:59h
Izvor: RTV Yueco
Prodaja gradskog zemljišta

Gradonačelnik Grada Subotice na predlog Komisije za građevinsko zemljište doneo je Odluku o raspisivanju javnog oglasa za prodaju građevinskog zemljišta u javnoj svojini radi izgradnje, tj. za prodaju građevinskih placeva za izgradnju objekata.

Neizgrađeno građevinsko zemljište u javnoj svojini koje se po ovom oglasu otuđuje pravnim i fizičkim licima, po tržišnim uslovima, planskim aktima namenjeno je za izgradnju porodičnih stambenih zgrada, stambeno-poslovnih i poslovnih zgrada i garaža. Zemljište se nalazi se u mesnim zajednicama: Novi Žednik, Bikovo, Gat, Peščara, Mali Radanovac, Aleksandrovo, Hajdukovo, Željezničko naselje, Prozivka,Bajmok, Palić i Ker.

Zainteresovana lica za kupovinu koja žele detaljnije da se informišu o uslovima za javno nadmetanje, mogu to učiniti putem telefona na broj 666-384 ili lično u sobu broj 4, Trg Republike broj 16, zgrada Borova, od 10:30 do 12:30 časova svakim radnim danom osim subote, a najkasnije do 25. maja.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 4163
Povezane teme

gradonačelnik Subotice

Grad Subotica

prodaja gradskog zemljišta

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.