Komentara: 8
Pregleda: 3960

Problem oko parkiranja kod Bolnice

06.04.2012. u 15:43h
Izvor: RTV Yueco
Problem oko parkiranja kod Bolnice

Ispred privremenog ulaza u Opštu bolnicu pešaci ne mogu da prođu od automobila koji su parkirani jedni na druge. Ovaj alternativni ulaz se koristi od kada su počeli radovi na rekonstrukciji Izvorske ulice. Nedavno je na ulazu u Bolnicu jedan vozač naleteo na medicinsku sestru automobilom i pobegao sa lica mesta. U lokalnoj samoupravi kažu da je raskrsnica obezbeđena i da bi vozači trebalo da pažljivije da voze.

Ispred ulaza u subotičku Bolnicu na svim zelenim površinama su parkirani automobili. Pešaci i biciklisti ne mogu da prolaze, a često je i problem prilikom izlaska iz bolnice. Niko ne poštuje pravila. Građani smatraju da bi trebalo da se bolje obezbedi raskrsnica.

Taksisti, koji su parkirani preko od bolnice smatraju da bi trebalo da se postave znaci za usporavanje saobraćaja, jer u ovom delu grada saobraćaj je izuzetno frekventan.

U lokalnoj samoupravi objašnjavaju da je saobraćajnica obezbeđena po svim pravilima. Saobraćajnim znacima je obeleženo da su radovi u toku i koji je alternativni ulaz u bolnicu.

U lokalnoj samoupravi kažu da bi vozači trebalo pažljivije da voze, jer je sve više nasilničkih vožnji. Bez obzira na to, prilikom realizacije projekta rekonstrukcije Izvorske ulice očigledno nadležni nisu razmišljali o tome, gde će posetioci parkirati svoje automobile.

 

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 1 nedelju
Komentara: 8
Pregleda: 3960
Povezane teme

subotička bolnica

bolnica

opšta bolnica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.