Komentara: 0
Pregleda: 5232

Privremena izmena radnog vremena ambulanti

29.05.2015. u 16:58h
Izvor: Subotica.com
Zbog korišćenja godišnjih odmora zdravstvene ambulante Službe za opštu medicinu Doma zdravlja Subotica u prigradskim naseljima Graničar, Bikovo, Tavankut, Mali Bajmok i ambulanta Dom penzionera tokom naredne nedelje (1-6. jun) radiće po izmenjenom radnom vremenu.
Privremena izmena radnog vremena ambulanti

Ambulanta "Dom penzionera" u ponedeljak, sredu i petak radiće ceo dan, odnosno od 7 do 20 časova, dok će u utorak i četvrtak radi samo pre podne u vremenskom periodu od 7 do 14 časova.

Usled korišćenja godišnjih odmora ambulante u prigradskim naseljima Graničar i Bikovo neće raditi cele nedelje. Ambulanta u Tavankutu će od ponedeljka do petka raditi od 7 do 20 časova, dok će u petak raditi samo od 7 do 14 časova.

Ambulanta u Malom Bajmoku će pacijente primati u ponedeljak i sredu od 13 do 20 časova, dok će ostalim radnim danima ambulanta biti otvorena od 7 do 14 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 5232
Povezane teme

radno vreme ambulante

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.