Komentara: 0
Pregleda: 2466

Prioritet vlade - Y krak

30.12.2008. u 14:42h
<p>Ministarstvo za&scaron;tite životne sredine i prostornog planiranja, na čijem je čelu subotičanin dr Oliver Dulić, u prethodnih &scaron;est meseci uložilo je 27 miliona dinara u realizaciju subotičkih projekata.</p>
Prioritet vlade - Y krak

Gostujući u emisiji „Razgovor s povodom YuEco televizije, ministar Dulić je projekte za koje je izdvojen taj novac ocenio kao jako dobre. Da podsetimo, radi se o projektima razmuljavanja Palićkog jezera i razvoja turizma na Paliću, Regionalne deponije, sklanjana pasa i mačaka lutalica sa ulica. Ministar subotičku lokalnu samoupravu ocenjuje kao jednu od boljih u Srbiji i podseća da je preduslov za finansiranje iz budžeta postojanje dobrih projekata.

Doktor Dulić je siguran da će ova generacija političara koji sede u vladi Srbije i koji vode Suboticu uspeti da reše jedan od ključnih problema Subotice izgradnju obilaznice Y krak.

 

 

Postavljeno pre 15 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2466

Povezane vesti

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.