Komentara: 4
Pregleda: 6225

Prijem brucoša na Ekonomskom fakultetu

01.10.2012. u 19:32h
Izvor: RTV Yueco
Nova školska godina počela je i studentima. Ekonomski fakultet upisalo je 860 brucoša, od čega je 110 na Odeljenju u Bujanovcu. Novim brucošima, biće obavezna praksa nakon treće godine studija, koja će nositi bodove neophodne za budžet.
Prijem brucoša na Ekonomskom fakultetu

Sa željom da uspešno završe fakultet, studenti su danas pomno slušali uvodno predavanje. Glavnu pomoć onima koji nisu iz Subotice, pružaće kako kažu, starije kolege.

Ekonomski fakultet upisalo je 860 brucoša na 8 studijskih programa, od čega je oko 750 u Subotici i Novom Sadu. Na Odeljenju u Bujanovcu u prvu godinu upisano je 110 studenata i njima će uz prisustvo stranih ambasadora nastava početi 12. okobra. Brucošima će biti uvedene i novine koje će na reakreditaciju biti iznete u novembru pred Akreditacionom komisijom u Beogradu.

Na Ekonomskom fakultetu kažu da su zadovoljni brojem upisanih studenata, s obzirom da jer broj svršenih srednjoškolaca iz godine u godinu sve manji. Iz dosadašnje prakse kažu da svake godine imaju oko 40 odsto studenata sa odličnim prosekom, 40 odsto prosečnih, kao i 20 odsto slabijih studenata, koji ne mogu da postignu obaveze koje studije nameću.

Izvor: RTV Yueco
Prijem za brucoše na Ekonomskom fakultetu Prijem za brucoše na Ekonomskom fakultetu Prijem za brucoše na Ekonomskom fakultetu Prijem za brucoše na Ekonomskom fakultetu Prijem za brucoše na Ekonomskom fakultetu Prijem za brucoše na Ekonomskom fakultetu Prijem za brucoše na Ekonomskom fakultetu Prijem za brucoše na Ekonomskom fakultetu
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 11 godina i 6 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 6225

Povezana vest

Povezane teme

ekonomski fakultet subotica

brucoši

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.