Komentara: 2
Pregleda: 4047

Premijer R. Srbije sutra na Horgošu

24.05.2011. u 13:35h
Izvor: RTV Yueco
Premijer R. Srbije sutra na Horgošu

Povodom obeležavanja Dana carinske službe Srbije, 25. maja, visoka delegacija na čelu sa predsednikom Vlade Srbije i ministrom finansija Mirkom Cvetkovićem posetiće sutra Horgoš - jedan od najfrekventnijih graničnih prelaza.

Tom prilikom prisutni će se upoznati sa radom nove najsavremenije opreme za kontrolu robe na graničnim prelazima – mobilnim kamionom, skenerom poslednje generacije, uvezenim prošle godine iz NR Kine, koji će omogućiti brže i sigurnije carinjenje, sprečavajući krijumčarenje i suzbijajući kriminal.

U cilju modernizacije i unapređenja usluga Uprava carina Republike Srbije nabavila je jedanaest novih skenera za kontrolu ljudi i robe na carinskim prelazima radi smanjenja korupcije i sprečavanja nelegalne trgovine.

Upotreba najsavremenije opreme, deset mobilnih skenera koji će biti postavljeni na graničnim prelazima, i jednog stabilnog koji će biti postavljen na Aerodromu „Nikola Tesla“ obezbediće efikasniji rad carinskih službenika, bezbednije granice i veliku uštedu budžetu Republike Srbije.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 10 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 4047
Povezane teme

granični prelaz horgoš

premijer srbije

mirko cvetković

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.