Komentara: 34
Pregleda: 8258

Premeštanje fabrike Fresh & Co u Beograd: Zakon tržišta na delu

29.01.2015. u 17:28h
Izvor: Radio Subotica
Koristeći prisustvo načelnika Severno bačkog okruga Dragog Vučkovića na stručnom skupu o Zakonu o radu, koji je održan u Regionalnoj privrednoj komori, novinari su ga zamolili da komentariše prestanak rada fabrike Fresh & Co, njeno premeštanje u Beograd i gašenje 120 radnih mesta.
Premeštanje fabrike Fresh & Co u Beograd: Zakon tržišta na delu

"Ovo pitanje u uskom smislu nije vezano za nadležnosti okruga, a ono što mogu reći - to je zakon tržišta. Znači, to je privatna firma koja ima svoje poslovne odluke i postupa prema tendencijama na tržištu. Mi tu zapravo nemamo pravo ili način kako da utičemo. Ono što samo mogu reći je da je to kompanija koja je redovno prijavljivala svoje zaposlene i sa te strane nije bilo problema, izjavio je Dragi Vučković.

Njihova poslovna odluka je njihovo pravo na koje mi ne možemo uticati", zaključio je Dragi Vučković, načelnik Severno bačkog okruga. Više detalja možete pročitati u povezanoj vesti.

Izvor: Radio Subotica
Postavljeno pre 9 godina i 2 meseca
Komentara: 34
Pregleda: 8258

Povezana vest

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.