Komentara: 1
Pregleda: 2559

Pregršt medalja za karatiste Enpija

29.09.2014. u 12:47h
Izvor: Subotica.com
Karate klub "Enpi" proteklog vikenda učestvovao je na niz prijateljskih turnira u cilju tempiranja forme za naredno Svetsko prvenstvo koje će se održati od 10. do 12. oktobra u Poljskoj.
Pregršt medalja za karatiste Enpija

Na međunarodnom turniru "Čoka Open 2014" održanom u subotu nastupilo je oko 250 takmičara iz Slovenije, Mađarske i Srbije. Za KK "Enpi" na ovom turniru zlatne medalje su osvojili:  Đorđe Vuković (juniori borbe), Đorđe Vuković (seniori borbe), Bjanka Stojanović, Ines Barašević, Dario Cipo, Dejan Otašević i  Una Šujić. Srebrne medalje su osvojili Igor Cvetićanin i Vladan Grbić, dok je Ognjen Pokornić osvojio bronzanu medalju.

Na još jednom međunarodnom turniru održanom takođe u subotu KK "Enpi" je osvojio tri medalje - Dragoslav jovičić je osvojio srebrnau medalju, dok su  Nikola i Nemanja Belina osvojili bronzane. U pitanju je turnir "Toplica open 2014" održan u Prokuplju, a učešće je uzelo oko 250 takmičara iz Makedonije i Srbije.

Treći prošlonedeljni turnir održan je u nedelju u Šabcu - "Čivijada Open 2014"m na kojem je nastupilo oko 50 takmičara iz Republike Srpske i Srbije.

Na ovom takmičenju KK "Enpi" je osvojio ukupno 7 medalja, od kojih je čak 6 zlatnih. Najsjajnija odličja osvojili su Aleksandra Rakmanj, Nemanja Belina, Nikola Belina, Stefan Ćeran (kate), Stefan S (borbe) i Igor Cvetićanin, dok je Nemanja Belina osvojio još jednu medalju, ovog puta bronzanog sjaja.

Tokom predstojećeg vikenda karate klub iz Subotice očekuju nastupi u Banjaluci na "Banja luka Open 2014", zatim "Sava Open" i tradicionalni Trofej Subotice koji se održava u nedelju u našem gradu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 6 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2559
Povezane teme

karate klub enpi

karate

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.