Komentara: 2
Pregleda: 2389

Preduzeće "Ravnica" pomaže uređenje ulice u Bajmoku

13.11.2014. u 14:46h
Izvor: Subotica.com
Predstavnici Preduzeća za poljoprivrednu proizvodnju „Ravnica“ A.D. Bajmok i grada Subotice zaključili su, 6. novembra 2014. godine, Ugovor o donaciji putem finansiranja rekonstrukcije dela atarskog puta – ulice Rade Končara u Bajmoku, stoji u saopštenju Kabineta gradinačelnika
Preduzeće "Ravnica" pomaže uređenje ulice u Bajmoku

Za izvođenje radova na uređenju ulice Rade Končara, ukupne dužine 3.250 metara i širine tri metra - sa mimoilaznicama, grad Subotica je od zakupa državnog zemljišta obezbedio sredstva u iznosu od 16.128.410,35 dinara (sa PDV-om) za rekonstrukciju dela atarskog puta – ulice Rade Končara - u dužini od 875 metra, dok je A.D. „Ravnica“ za sufinansiranje rekonstrukcije ulice Rade Končara u dužini od 2.375 metara obezbedilo sredstva u iznosu od 59.354.145,07 dinara, sa PDV-om.

Preduzeće za poljoprivrednu proizvodnju „Ravnica“ A.D. Bajmok je, 5. novembra 2014. godine, podnelo gradu Subotici izjavu prema kojoj izražava spremnost da učestvuje u sufinansiranju rekonstrukcije ulice Rade Končara u Bajmoku, s obzirom na to da ta ulica vodi do jedne od njenih radnih jedinica i trenutno je u jako lošem stanju.

Grad Subotica je, posle sprovedenog postupka javne nabavke u otvorenom postupku,  28. oktobra 2014. godine, sa kompanijom „Vojput“ Subotica zaključio Ugovor o javnoj nabavci o izvođenju radova na uređenju atarskih puteva na teritoriji grada Subotice.

Radovi na rekonstrukciji ulice Rade Končara počeli su u sredu, 12. novembra.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 4 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 2389

Povezana vest

Povezane teme

Bajmok

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.