Komentara: 15
Pregleda: 14993

Predstavljena onlajn aplikacija za pregled poreskih obaveza

27.02.2015. u 14:17h
Izvor: Subotica.com
Na zvaničnoj veb stranici grada Subotice počela je da radi web aplikacija „lokalna poreska administracija“ pomoću koje građani mogu da pogledaju stanje poreskih obaveza.
Predstavljena onlajn aplikacija za pregled poreskih obaveza

Tokom prošle godine Subotičani su podneli oko 75 hiljada poreskih prijava,  a oni koji još uvek nisu, to još uvek mogu da urade.

"Klikom na sličicu sa desne strane pod nazivom „lokalna poreska administracija“ ide se na deo „upit stanja“ a onda treba da se podnese zahtev za otvaranje korisničkog naloga. Nalog, sa korisničkim imenom i lozinkom dobija se u Gradskoj kući, u kancelariji na prvom spratu, te se tako može proveriti poreska prijava, rešenje kojim je utvrđen iznos poreza i uplate u toku godine" – objasnila je Anka Trifinović, sekretar Sekretarijata za imovinsko-pravne odnose.

Predstavljena onlajn aplikacija za pregled poreskih obaveza

Rešenja za porez na imovinu na adrese građana stići će tokom marta, a za one koji još uvek nisu prijavili podaci su se, po službenoj dužnosti, uzeli iz katastra. Tokom prošle godine od utvrđenih 454 miliona dinara na ime poreza naplaćeno je 427 miliona, odnosno, stopa naplate je 94 odsto.

Ovo su izvorni prihodi od izuzetnog značaja za funkcionisanje grada i zato je važno da imamo uređen i tačan sistem – naglasio je gradonačelnik Jene Maglai i dodao da je grad pokrenuo izvršne postupke protiv, prilično imućnih, dužnika, koji godinama nisu plaćali porez.

Izvor: Subotica.com
Predstavljanje pravilnika o sistematizaciji radnih mesta i aplikacije za proveru poreza Predstavljanje pravilnika o sistematizaciji radnih mesta i aplikacije za proveru poreza Predstavljanje pravilnika o sistematizaciji radnih mesta i aplikacije za proveru poreza Predstavljanje pravilnika o sistematizaciji radnih mesta i aplikacije za proveru poreza Predstavljanje pravilnika o sistematizaciji radnih mesta i aplikacije za proveru poreza Predstavljanje pravilnika o sistematizaciji radnih mesta i aplikacije za proveru poreza Predstavljanje pravilnika o sistematizaciji radnih mesta i aplikacije za proveru poreza Predstavljanje pravilnika o sistematizaciji radnih mesta i aplikacije za proveru poreza
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 1 mesec
Komentara: 15
Pregleda: 14993

Povezane vesti

Povezane teme

poreski dug

poreska prijava

poreski dužnici

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.