Komentara: 16
Pregleda: 5536

Predsednik FK "Bačka 1901" podneo ostavku na funkciju, klub nastavlja rad po planu

26.08.2014. u 15:19h
Izvor: Subotica.com
Članovi Upravnog odbora najstarijeg srpskog fudbalskog kluba saopštili su danas da je dosadašnji predsednik Zoran Mandić dao pismenu neopozivu ostavku na dosadašnju funkciju, te da će se početkom decembra održati izborna skupština ovog kluba. FK "Bačka" posle dva kola ima jednu pobedu i jedan poraz. U trećem kolu Bačka u subotu od 16,30 časova dočekuje Radnički iz Šida.
Predsednik FK "Bačka 1901" podneo ostavku na funkciju, klub nastavlja rad po planu

Krajem decembra 2013. održana je izborna skupština FK "Bačka 1901" na kojoj je posle javnog glasanja od 36 članova sa pravom glasa za novog predsednika Upravnog odbora sa 21 glasom za izglasan je Zoran Mandić. dok je nešto ranije izabran i novi predsednik kluba Šandor Kalman.

Na današnjoj konferenciji za novinare uvodnu reč je dao Dragoslav Radonjić, potpredsednik Upravnog odbora.

Prošlog ponedeljka (18. avgust) održana je sednica Izvršnog odbora na kojoj je dosadašnji predsednik Zoran Mandić podneo neopozivu ostavku, kako kažu zbog neslaganja mišljenja i pravca vođenja kluba članova Upravnog odbora i samog predsednika.

Po rečima Radonjića ostavka Mandića je neminovno zahtevala i raspuštanje kluba, što Izvršni odbor nije dozvolio jer smatra da klub treba normalno da funkcioniše do izbora novog predsednika. Izborna skupština je zakazana za 5. decembar.

Predsednik FK "Bačka 1901" podneo ostavku na funkciju, klub nastavlja rad po planu

"Tri i nešto meseca bez predsednika je dugačak period, ali mislimo da ne treba brzopleto da se imenuje nova osoba zato što treba da nađemo odgovornu i proverenu osobu, sportskog radnika, čoveka sa čistom prošlošću jer u ovom klubu treba mnogo da se radi kako bi kompletan sistem mogao normalno da funkcioniše." - izjavio je Šandor Kalmar, predsednik skupštine FK "Bačka 1901"

Do izborne skupštine rukovođenje klubom preuzeće radno telo na čelu sa predsednikom skupštine Šandorom Kalmarom i potpredsednicima Upravnog odbora Dragoslavom Radonjićem i Ivanom Stantićem.

FK "Bačka" nastavlja svoje takmičenje u Srpskoj ligi, grupa "Vojvodina" već u subotu, posle dva kola u kojima ima po jednu pobedu i jedan poraz. Naredni protivnik je ekipa Radničkog iz Šida koja gostuje na stadionu kraj somborske kapije u subotu od 16,30 časova.

Izvor: Subotica.com
Kzn povodom ostavke predsednika FK "Bačka 1901" Kzn povodom ostavke predsednika FK "Bačka 1901" Kzn povodom ostavke predsednika FK "Bačka 1901" Kzn povodom ostavke predsednika FK "Bačka 1901" Kzn povodom ostavke predsednika FK "Bačka 1901" Kzn povodom ostavke predsednika FK "Bačka 1901" Kzn povodom ostavke predsednika FK "Bačka 1901" Kzn povodom ostavke predsednika FK "Bačka 1901"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 7 meseci
Komentara: 16
Pregleda: 5536

Povezana vest

Povezane teme

fk bačka 1901

fudbalski klub bačka 1901

stadion kraj somborske kapije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.