Komentara: 2
Pregleda: 1389

Poziv organizacijama civilnog društva na konsultativni sastanak

22.09.2014. u 17:03h
Izvor: Subotica.com
Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom Vlade Republike Srbije, u hotelu "Galerija" narednog petka u 11 časova organizuje konsultativnom sastanku u okviru procesa izrade Nacionalne strategije i Akcionog plana za stvaranje podsticajnog okruženja za razvoj civilnog društva za period 2014 - 2018. godine
Poziv organizacijama civilnog društva na konsultativni sastanak

Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom Vlade Republike Srbije poziva organizacije civilnog društva koje su registrovane u Subotici, Somboru, Bačkoj Topoli, Kanjiži, Senti, Adi, Malom Iđošu, Kuli, Apatinu, Odžacima, Kikindi, Čoki, Bečeju, Novi Bečeju, Novoj Crnji i Novom Kneževcu, da se prijave za učešće na konsultativnom sastanku koji će se održati u Subotici u peak, 3. oktobra 2014. godine, u 11 časova. u hotelu „Galerija“.

Prijavljivanje na skup je obavezno i traje najkasnije do 1. oktobra 2014. godine u 15 časova. Svi detalji o procesu prijavljivanja nalaze se u dokumentu poziva.

Sastanak u Subotici deo je velikog participativnog procesa na lokalu i realizuje se u okviru projekta „Podsticajno okruženje za razvoj civilnog društva“, uz podršku Agencije Sjedinjenih Američkih Država za međunarodni razvoj (USAID) u Republici Srbiji.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 6 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 1389
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.