Komentara: 1
Pregleda: 2782

Poziv na obuku: Kako kreativno komunicirati znanje?

24.11.2014. u 17:39h
Izvor: Subotica.com
Kako kreativno komunicirati znanje? Koja je razlika između funkcionalnog i reproduktivnog znanja? Kako brže i efikasnije učiti? Kako prenositi znanje na svoje vršnjake, uz savladavanje osnovnih znanja i tehnika komunikacije i prezentacije? Kako znanje predstaviti vizuelno?
Poziv na obuku: Kako kreativno komunicirati znanje?

Ovo su samo neke od tema sa kojima će se susresti polaznici/ce trodnevne radionice – Kako kreativno komunicirati znanje, sa fokusom na kreativne pristupe i metode, i neophodne komunikacijske veštine prenošenja znanja među vršnjacima.

Obuka će biti održana u Subotici, 5., 6., i 7. decembra 2014. godine u organizaciji Udruženja Kult i Kancelarije za mlade Grada Subotice, uz podršku Grada Subotica.

Treninge će voditi Maja Gabrić Stipić, dečja psihologinja, komunikolozi Tatjana Ljubić i Davor Marko, kao i aktivista i volonter Kancelarije za mlade, Nenad Lukić.

Obuka je besplatna, učesnicima/ama su obezbeđen ručak i osveženje, kao i radni materijali. Svi zainteresovani mladi, posebno srednjoškolci mogu se prijaviti na e-mail adresu:  davor.marko@kultbih.org, gde će osim prijave poslati svoju kratku biografiju (posebno CV, ili jedan pasus teksta o sebi). Krajnji rok za prijave je sreda, 3. decembar, 2014.

Poziv na obuku: Kako kreativno komunicirati znanje?

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 4 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 2782
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.