Komentara: 32
Pregleda: 23922

Povređena dva policajca tokom intervencije

26.03.2015. u 13:31h
Izvor: Subotica.com
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici uhapsili su, noćas, jednu osobu, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo teško ubistvo u pokušaju kada je, odbijajući da postupi po naređenju policijskih službenika da izađe iz automobila pokrenula vozilo unazad i povredila oba policajca.
Povređena dva policajca tokom intervencije

Policijska patrola je, postupajući po prijavi oštećene Subotičanke, koja se žalila da je I. B. (1988) iz Subotice, u toku dana, više puta uznemiravao i slao poruke preteće sadržine, zaustavila vozilo osumnjičenog, nedaleko od kuće oštećene. I. B. Je tada pokrenuo vozilo unazad i povredio obojicu policajaca koji su hospitalizovani u Opštoj bolnici u Subotici.

Nakon isteka mere zadržavanja do 48 časova, osumnjičeni I. B. će, uz odgovarajuću krivičnu prijavu, biti priveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 3 nedelje
Komentara: 32
Pregleda: 23922
Povezane teme

Policija Subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.