Komentara: 2
Pregleda: 8217
Foto

Potpisan sporazum o saradnji Pravnog fakulteta i Grada Subotice

21.06.2017. u 15:59h
Izvor: Subotica.com
Dekan Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe, prof. Marko Carić i gradonačelnik Subotice, Bogdan Laban potpisali su danas sporazum o saradnji između Fakulteta i Gradske uprave, u Zelenoj sali Gradske kuće.
Potpisan sporazum o saradnji Pravnog fakulteta i Grada Subotice

Profesor Marko Carić je rekao da je Fakultet prepoznao potencijal Subotice još pre nekoliko godina i da su ze zbog toga odlučili da u našem gradu otvore Fakultet za privredu i pravosuđe, kako bi studentima i omladini Subotice pružili određene razvojne potencijale i mogućnosti.

- Na ovaj način, potpisivanjem ugovora sa Gradom Subotica, mi ćemo se naslanjati jedni na druge. Naš zadatak će biti da proizvodimo i obučavamo kadrove za potrebe privrede i pravosuđa Subotice, a Grad će nama biti na usluzi u određenim projektima, razvojnim potencijalima i mogućnostima. U pitanju je jedan sinergijski pristup, na obostranu korist - izjavio je dekan Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe.

Potpisan sporazum o saradnji Pravnog fakulteta i Grada Subotice

Ovaj ugovor znači i da će studenti Pravnog fakulteta tokom studija imati mogućnost da dođu na praksu u Gradsku upravu.

- Fakultet je do sada organizovao praksu za studente u organima privrede, sudstva, pravosuđa i tužilaštva, kako bi mogli da prepoznaju svoje prereferencije, sposobnosti i sklonosti i kako bi se lakše usmerili nakon završetka studija. Od sada, praksu će moći da rade i u Gradskoj upravi - rekao je Carić.

Da podsetimo, Pravni fakultet za privredu i pravosuđe za upis u prvu godinu studija nudi 10% popusta na školarinu i mogućnost plaćanja na 12 mesečnih rata, uz prijavu do 30. juna. Za više informacija posetite njihov sajt

Izvor: Subotica.com
Potpisivanje sporazuma o saradnji između Grada Subotice i Pravnog fakulteta Subotica Potpisivanje sporazuma o saradnji između Grada Subotice i Pravnog fakulteta Subotica Potpisivanje sporazuma o saradnji između Grada Subotice i Pravnog fakulteta Subotica Potpisivanje sporazuma o saradnji između Grada Subotice i Pravnog fakulteta Subotica Potpisivanje sporazuma o saradnji između Grada Subotice i Pravnog fakulteta Subotica Potpisivanje sporazuma o saradnji između Grada Subotice i Pravnog fakulteta Subotica Potpisivanje sporazuma o saradnji između Grada Subotice i Pravnog fakulteta Subotica Potpisivanje sporazuma o saradnji između Grada Subotice i Pravnog fakulteta Subotica
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 6 godina i 10 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 8217
Povezane teme

Grad Subotica

Gradska uprava Subotica

bogdan laban

pravni fakultet

Pravni fakultet za privredu i pravosuđe

marko carić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.