Komentara: 2
Pregleda: 3488

Postavljen dentalni rendgen aparat

24.01.2013. u 18:07h
Izvor: Dom zdravlja Subotica
Postavljen dentalni rendgen aparat

Juče je postavljen dentalni rendgen aparat za snimanje zuba za pacijente koji se ne mogu penjati na sprat kao i za nepokretne pacijente. Snimanje se vrši svakog radnog dana od 12 do 13 časova u zgradi ATD-a u Harambašićevoj ulici br. 2.

Snimanje se zakazuje na telefon 645-532 ili lično sa rtg tehničarem u zgradi spec.stomatološke poliklinike Trg žrtava fašizma 16 na I spratu u terminu od 8h do 18h.

Osobe sa invaliditetom će moći ići na ginekološke preglede u prizemlju zgrade u Đure Đakovića 14. (zgrada "dispanzera") gde je osposobljena jedna ginekološka ordinacija. Svako lice koje želi ginekološki pregled isti će unapred zakazivati (osim u slučajevima hitnih stanja), na broj telefona: 600-795.

Zakazivanje će se vršiti i za usluge medicine rada (Zmaj Jovina 30, Subotica) radi obavljanja lekarskih pregleda za dobijanje lekarskog uverenja za vozačke dozvole i slično, potrebno je barem 1 dan unapred zakazati pregled na br.telefona: 571-196, kako bi se blagovremeno obezbedila pomoć pri penjanju na sprat osoba sa invaliditetom, od strane Službe za hitnu medicinsku pomoć.

Izvor: Dom zdravlja Subotica
Postavljeno pre 11 godina i 2 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 3488
Povezane teme

dom zdravlja subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.