Komentara: 3
Pregleda: 3092

Poskupela čistoća i sahrane

04.10.2011. u 22:46h
Izvor: Dnevnik "Danas"
Poskupela čistoća i sahrane

Pozivajući se na inflaciju, Gradsko veće Subotice donelo je odluku o povećanju cena još nekih komunalnih usluga. Paradoksalno, reč je o povećanju cena usluga JKP Čistoća i zelenilo koje se pre svega odnosi na cene odnošenja smeća.

One će biti veće 5,8 odsto - kako kažu u GV u skladu sa projektovanom inflacijom. Na tu logiku mogla bi se staviti primedba da građani upravo zbog inflacije prave manje smeća, jer se više štedi a manje troši, ali cene ovde retko kada podležu logici.

U istom paketu, to jest na istoj sednici povećane su i cene Pogrebnog preduzeća. Već postojeće usluge usklađene su sa inflacijom, a uvedene su i neke nove usluge, za koje su naravno određene i nove cene.

Tako novi cenovnik usluga JKP Pogrebno sadrži i nove kategorije usluga ceremonijala, prodaje opreme i usluga prevoza. Subotičani bi imajući na umu ove informacije svakako morali više pažnje posvetiti svom zdravlju, jer bi ih nepažnja očito mogla skupo koštati, to jest bar za 5,8 odsto skuplje.

Izvor: Dnevnik "Danas"
Postavljeno pre 12 godina i 6 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 3092
Povezane teme

jkp pogrebno

jkp čistoća i zelenilo

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.