Komentara: 18
Pregleda: 16284

Posao za 250 medicinskih sestara i tehničara u Nemačkoj

19.02.2013. u 19:05h
Izvor: RTV Yueco
Nacionalna služba za zapošljavanje posredovaće u zapošljavanju 250 radnika za zdravstvenu negu u bolnicama, saopšteno je iz ove službe.
Posao za 250 medicinskih sestara i tehničara u Nemačkoj

Kako je navedeno, traže se kandidati koji imaju završenu srednju medicinsku školu, i to medicinska sestra-tehničar opšteg ili pedijatrijskog smera i koji imaju položen stručni ispit. Od kandidata se očekuje poznavanje nemačkog jezika na elementarnom nivou-minimum A2 nivo, prednost će imati kandidati sa znanjem nemačkog jezika na B1 nivou, zatim kandidati sa radnim iskustvom u struci.

U obzir će dolaziti kandidati koji su prijavljeni na evidenciju Nacionalne službe za zapošljavanje u statusu nezaposlenog lica. Radni odnos se zasniva na određeno vreme na poziciji asistenta za zdravstvenu negu/odnosno do nostrifikacije diplome za zdravstvenog radnika. Nakon nostrifikacije diplome, najkasnije u roku od 12 meseci, radni odnos se može zasnovati i na neodređeno vreme. Početna bruto plata iznosi 1.900 evra - do priznavanja diplome za zdravstvenog radnika.

Konkurs je otvoren do 05. marta, a konkurs u celosti možete pročitati na sajtu Nacionalne službe, a za dodatne informacije kandidati mogu da se obrate svom savetniku za zapošljavanje u filijali NSZ.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 2 meseca
Komentara: 18
Pregleda: 16284

Povezana vest

Povezane teme

Nacionalna služba za zapošljavanje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.