Komentara: 1
Pregleda: 2701

Poraz odbojkaša Spartaka od Vojvodine (0:3)

06.12.2013. u 21:28h
Odbojkaši Spartaka nisu uspeli da iznenade ekipu Vojvodine koja je sa maksimalnih i sigurnih 0:3 (21:25, 16:25, 17:25) nadigrala domaće i osvojila važne bodove u trci za Crvenom zvezdom i Partizanom. Spartaku je ovo sedmi poraz u šampionatu, a u poslednjem kolu pred zimsku pauzu koje se igra naredne nedelje gost je lideru Partizan Vizuri.
Poraz odbojkaša Spartaka od Vojvodine (0:3)

Nisu uspeli odbojkaši Spartaka da vežu dve pobede. U vojvođanskom derbiju savladala ih je Vojvodina NS seme koju je nosio duet Katić–Luburić.

Golubovi mogu da žale za propuštenom prilikom u prvom setu, kad su vodili sa 18:15, ali su uz vezane greške i servis koji je prestao da služi domaće (imao je Spartak čak 11 servis grešaka), pogurali goste ka pobedi.

Posle izjednačenog uvoda u drugi set, Spartak je poveo sa 10:8. Međutim, Milan Katić počeo je da razbija igru Spartaka as servisom. Usledila je serija Vojvodine od 6:1, a to je bio i kraj Spartakovim nadanjima u drugom setu.

Novosađani su poveli u trećem setu, na prvom obaveznom predahu imali su „plus tri” (8:5). Vodili su gosti i sa 18:14, a ni tajm-aut nije pomogao treneru domaćih Petroviću. Nedugo potom Vojvodina je obezbedila pobedu i sva tri boda.

Spartak – Vojvodina NS seme 0:3
(21:25, 16:25, 17:25)

Hala sportova „Dudova šuma” u Subotici. Gledalaca: 350. Sudije: Zoran Radovanović i Boris Kolarević. Trajanje meča: 74 minuta.

SPARTAK: Crnjanski 3, Jungić, Janačkov 3, Vidakov (libero), Janjić 11, Elezović, Čajić, Konkolj (libero), Kecman, 12, Medić 11, Ilić, Stefanović 5. Trener: Aleksandar Petrović.

VOJVODINA: Kolarić (libero), Martinović 3, Č. Stanković, Strugar 1, Veselinović, Katić 21, Radić 6, Milutinov, Petković, Luburić 15, M. Stanković 8, Kapur (libero). Trener: Strahinja Kozić.

Odbojka (M): Spartak - Vojvodina Odbojka (M): Spartak - Vojvodina Odbojka (M): Spartak - Vojvodina Odbojka (M): Spartak - Vojvodina Odbojka (M): Spartak - Vojvodina Odbojka (M): Spartak - Vojvodina Odbojka (M): Spartak - Vojvodina Odbojka (M): Spartak - Vojvodina
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 4 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 2701

Povezana vest

Povezane teme

hala sportova

odbojka

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.