Komentara: 1
Pregleda: 2256

Poraz odbojkaša Spartaka od Radničkog (KG)

20.01.2013. u 10:57h
Izvor: Wiener Städtische liga
Tri boda su ostala u Kragujevcu, Radnički se u potpunosti osvetio Subotičanima za poraz u prvom delu prvenstva i nastavio trijumfalni niz koji, kako u Viner Štetiše ligi, tako i u Kupu Srbije i Čelendž kupu, traje od 9. decembra i poraza od Crvene zvezde u „Jezeru”.
Poraz odbojkaša Spartaka od Radničkog (KG)

Po istoj matrici Radnički je bez većih problema došao do prva dva seta. Odlična igra u polju, dobri servise Nemanje Stevanovića i Nemanje Radovića, uz odličnu realizaciju kontri korektora Čedića, bili su razlog lakog vođstva Kragujevčana.

U prvom setu, već na prvoj tehničkom tajm autu, domaćin je imao vođstvo od 8:4, koje nije ispuštao do kraja. U drugom je do odlučujućeg viška stigao nakon drugog tehničkog odmora – 17:12.

Trgli su se Subotičani u trećem periodu i zapretili reprizom subotičke predstave. Celim tokom trećeg seta su bili u blagom vođstvu, (Radnički vodio samo jednom - 13:12). Sjajni servisi Vladana Aleksića trgli su goste, pa su Subotičani poveli 16:13 i do kraja nisu ispustili prednost.

Kragujevčani, koji su očigledno naučili subotičku lekciju, zaigrali su snažno u četvrtom setu. Od samog starta su poveli, a iskoristili su i psihološki šok gostiju, posle teške povrede Uroša Kecmana, koji se sudario sa Čedićem.

Servisi Lazara Ćirovića u potpunosti su razbili poslednju odbranu, pa je Radnički serijom od 5:0 stigao do nedostižnih 12:5, koji su bili dovoljni za mirnu završnicu.

Radnički – Spartak 3:1
(25:17, 25:19, 23:25, 25:11)

Dvorana: SH „Jezero”
Gledalaca: 200
Sudije: Zoran Radovanović (Stara Pazova) i Robert Leko (Novi Sad)
Trajanje meča: 98 minuta

RADNIČKI: Ćirović 9, N. Stevanović 19, Radović 10, R. Stevanović 7, Ilić 2, Čedić 24, Pantelić (libero), Jovanović 1, Perović, Ivović 1, Blagojević, Vulović. Trener: Dejan Matić.

SPARTAK: Crnjanski 13, Janjić 3, Elezović, Kecman 8, Medić 15, Aleksić 7, Vidakov (libero), Kujundžić, Janačkov 2, Kuburović 7, Konkolj (libero), Pualić. Trener: Goran Ilić.

Izvor: Wiener Städtische liga
Postavljeno pre 11 godina i 3 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 2256
Povezane teme

odbojka

odbojkaški klub spartak

ok spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.