Komentara: 0
Pregleda: 1759

Poraz odbojkaša Spartaka od Kleka (0:3)

23.10.2014. u 13:47h
Izvor: Subotica.com
U okviru 2. kola Prve lige Srbije za odbojkaše Spartak je sinoć u subotičkoj Hali sportova poražen od ekipe Kleka sa maksimalnih 3:0, po setovima 25:19, 25:19, 25:22. U narednom kolu Spartak gostuje na Kosovu ekipi iz Kosovske Mitrovice.
Poraz odbojkaša Spartaka od Kleka (0:3)

Posle teško izvojevane pobede u prvom kolu na gostovanju, mladi tim trenera Igora Žakića poražen je sinoć na premijeri pred domaćom publikom od ekipe "Klek Srbijašume" sa ubedljivih 3:0.

Gosti iz Kleka prikazali su subotičkoj publici kvalitetnu odbojku, bez većih problema nadigrali domaću ekipu i zasluženo slavili sa maksimalnim rezultatom. Jedina neizvesnost viđena je u trećem setu gde je Spartak pokušao u nekoliko navrata da napadne goste i eventualno najavi preokret, ali boljom završnicom gosti su prvi došli do poslednjeg poena na meču i poneli sa sobom sva tri boda.

Spartak - Klek Srbijašume 3:0
(25:19, 25:19, 25:22)

U narednom kolu Spartak gostuju u  Leposaviću protiv OK  "Kosovska Mitrovica"  iz Kosovske Mitrovice, a ta utakmica se igra već za dva dana (subota) od 18 časova.

Ove sezone dvanaest klubova će se boriti da se domognu Super lige Srbije, a dobar deo da sačuva sadašnji status. S obzirom na sveukupnu situaciju u klubu i igrački kadar cilj Spartaka ove sezone je da se obezbedi opstanak u ovom rangu takmičenja.

Sam prvoligaški sastav je kao i pred svaku sezonu pretrpeo brojne izmene, a bilo je i odustajanja klubova od takmičenja. Na okupu su brojni bivši superligaši, među njima i poslednji, Jedinstvo iz Stare pazove i subotički Spartak, a tu su još i beogradski Železničar, VGSK, Klek Srbijašume i Bukovica putevi.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1759
Povezane teme

hala sportova

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.