Komentara: 1
Pregleda: 2136

Poraz odbojkaša Spartaka od Crvene zvezde

09.11.2012. u 22:44h
Izvor: Wiener Städtische liga
Odbojkaši Spartaka krenuli su put Beograda na megdan Crvenoj zvezdi sa željom da pruže veliki otpor, ali i da eventualno pokušaju da iznenade favorizovanog domaćina. Spartak je tesno osvojio prvi set, ali nažalost sledeća tri je izgubio, međutim i pored toga ostavio vrlo pozitivan utisak. Spartak trenutno ima dve pobede i tri poraza.
Poraz odbojkaša Spartaka od Crvene zvezde

Posle 113 minuta igre odbojkaši Crvene zvezde upisali su i petu ovosezonsku pobedu vrednu tri boda. Ipak, do celog plena u meču protiv subotičkog Spartaka, domaćin je stigao posle dosta muke, jer je razigrani gost vodio 1:0 i imao inicijativu sve do rezultata 18:18 u drugom setu.

Zvezdina igra u završnici drugog perioda, ipak bila je prelomna. „Golubovi” su silovito krenuli i iskoristili opuštanje crveno-belih, pa je do rezultata 21:13, trener Beograđana načinio dve izmene (Milutinović umesto Okolića i Perić umesto Koprivice).

Do kraja ovog seta Zvezda je uspela da smanji prednost, ali su sa druge strane mreže dovoljno skoncentrisani bili Kuburović i Medić pa su plavi zasluženo stigli do vođstva.

U drugom setu poveo je Spartak 8:6, a do rezultata 18:18 bio potpuno u egalu sa još uvek nedovoljno kvalitetnim šampionom. U završnici ovog perioda Petković je dodao gas i uz mirnoću Mitića i libera Vujića ipak stigao do izjednačenja.

Treći i četvrti set protekao je u apsolutnoj dominaciji Crvene zvezde koja se konačno uozbiljila i potvrdila kvalitet u odnosu na veoma dobru ekipu iz Subotice.

Crvena zvezda - Spartak 3:1 (22:25, 25:22, 25:16, 25:12)

Dvorana: SC „Šumice”
Gledalaca: 100
Sudije: Aleksandra Balandžić (Beograd) i Anđelko Popović (Sremski Karlovci)
Trajanje meča: 103 minuta

CRVENA ZVEZDA: Okolić 1, Koprivica 4, Jakovljević 13, Mitić 5, Petković 22, Ćelić 12, Vujić (libero), Perić 7, Milutinović 7, Buculjević, Stoilović, Gmitrović. Trener: Duško Nikolić.

SPARTAK: Crnjanski 7, Janjić 6, Kecman 11, Medić 20, Kuburović 6, Stojković 6, Vidakov (libero), Konkolj (libero), Janačkov 3, Elezović, Marković 1, Pualić. Trener: Goran Ilić.

Izvor: Wiener Städtische liga
Postavljeno pre 11 godina i 5 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2136
Povezane teme

odbojkaški klub spartak

ok spartak

odbojkaški klub crvena zvezda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.