Komentara: 0
Pregleda: 2235

Poraz fudbalera Bačke, pobeda Palića

21.04.2014. u 20:22h
Izvor: Subotica.com
U okviru 22. kola Srpske lige, grupa "Vojvodina" fudbaleri Bačke su poraženi na svom terenu od ekipe Dunava (2:3), dok je ekipa Palića na gostovanju u Odžacima pobedila Tekstilac sa 2:0.
Poraz fudbalera Bačke, pobeda Palića

Utakmica Bačka – Dunav odigrana je u subotu pred oko 200 gledalaca i po dva različita vremenska uslova. Prvo poluvreme – oblačno i vetrovito, a drugo – provala oblaka. Gosti iz Starih Banovaca pokazali su se kao čvrsta i homogena ekipa koja u svakom trenutku zna šta hoće.

Domaćin je poveo rano, već u osmom minutu, ali su se igrači Dunava konsolidovali, i do isteka prvog perioda utakmice propustili nekoliko dobrih prilika da bi bukvalno u poslednjim sekundama, u 47. minutu, došli do zasluženog izjednačenja.

Dunav je drugo poluvreme započeo vrlo agresivno i stekao prednost od 2:1 u 50. minutu. Nade domaćih probudio je Svitić vrlo brzo, već u 52. minutu, ali je to bilo sve što su domaćini uspeli da urade. Iskusni Ivić, u 58. minutu postiže treći pogodak za Dunav, što je, ispostavilo se, bio i konačan ishod ove zanimljive i uzbudljive utakmice.

Strelci su bili Grubor u 8' i Svitić u 52' za Bačku , dok su za Dunav golove postigli Višnjić (45', 50') i Ivić u 58' minutu. Za igrača utakmice proglašen je Saša Višnjić, dvostruki strelac iz gostujuće ekipe.

Sudija Marijan Sarka iz Vršca pokazao je četiri žuta kartona, dva za igrače Bačke Svitića i Damjanovića, odnosno za Ivića i Zarića iz gostujuće ekipe.

Bačka: Gorjanac, Svitić, Damjanović, Poljaković, Ušumović, Pufek (Kozoš), Pete, Radosavljev, Maravić (Lazinica), Mandić (Guberinić), Grubor

Dunav: Jovišić, Jaguzović, Žeželj, Kačar (Košutić), Javorac, Ivić, Ašćerić, Kokir (Molerović), Štetić (Višnjić), Baškalo, Zarić

Fudbaleri Bačke 1901 se trenutno nalaze na 10. mestu sa 28 bodova (8 pobeda, 10 poraza i 4 nerešena meča). U narednom kolu koje se igra u nedelju Bačka gostuje u Senti istoimenoj ekipi koja se nalazi na drugom mestu Srpske lige, grupa "Vojvodina".

FK "Tekstilac" - FK "Palić" 0:2

Pod dirigentskom palicom mladog Spartakovog stručnjaka, Radojice Ristića, fudbaleri Palića nastavljaju sa osvajanjem bodova i uspešnim igrama u šampionatu.

U okviru 22. kola SLV, u gostima, golovima Jankovića i Puhalaka, fudbaleri Palića savladali su direktnog konkurenta u borbi za opstanak, ekipu Tekstilca iz Odžaka sa 2:0

Fudbaleri Palića se trenutno nalaze na 11. mestu sa 26 bodova (6 pobeda, 8 poraza i 8 nerešenih mečeva). U narednom kolu koje se igra u nedelju FK " Palić" domaćin je ekipi Radničkog iz Šida. Taj meč se igra na SC "Janko Pejanović" od 16 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2235
Povezane teme

fk bačka

fk bačka 1901

fudbalski klub bačka 1901

fudbalski klub palić

stadion kraj somborske kapije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.