Komentara: 15
Pregleda: 46706

Poliklinika "Zdravo Med." počela sa radom

06.10.2015. u 10:00h
Izvor: Subotica.com
U Subotici je počela sa radom Poliklinika "Zdravo Med.", putem koje naši sugrađani imaju još jednu mogućnost za dobijanje zdravstvene zaštite.
Poliklinika "Zdravo Med." počela sa radom

U veoma lepom ambijentu, uz iskusne stručnjake, na novoj najsavremenijoj opremi i uz ljubazno i profesionalno osoblje građani Subotice će dobijati usluge iz oblasti interne medicine, medicine rada, sportske medicine, ginekologije, neuropsihijatrije, ortopedije I medicinske rehabilitacije.

Poliklinika "Zdravo Med." počela sa radom

U Poliklinici "Zdravo Med." se mogu koristiti i konsultantske  usluge, ORL, oftalmologa, psihologa, kardiologa, endokrinologa, pedijatra, urologa, reumatologa, dermatologa, dečijeg hirurga, vaskularnog hirurga, pulmologa, nefrologa, nutricioniste-dijetetičara, homeopate, onkologa, laboratorijske usluge i usluge ultrazvučne dijagnostike.

Kako bi ste se uverili u stručnost i kvalitet, u toku meseca oktobra Poliklinika "Zdravo Med." vam nudi pregled fizijatra specijaliste za samo 990,00 dinara uz dve besplatne terapije.

Poliklinika "Zdravo Med." se nalazi u Subotici, na adresi Vuka Karadžića 19 i pruža usluge centra za hipertenziju, medicine rada, sportske medicina, plazma terapije, test opterećenja srca, rehabilitacijom uz najsavremenije chattanoga aparate, trajne epilacija SHR metodom kao i estetske dermatologije, terapije bola, endoskopske i gastroenterološke dijagnostike uz anesteziju i male hirurške intervencije.

Poliklinika "Zdravo Med." počela sa radom

Naziv poliklinike je i dobrodošlica i pozdrav, kao i želja za dobro zdravlje i optimizam, a od danas  sigurni smo i znak za uspešnu medicinsku ustanovu, navode iz Poliklinike Zdravo Med.

Svoj pregled možete da zakažete na telefone: 024/ 55-99-50 i 063/718-66-64.

Izvor: Subotica.com
Otvaranje poliklinike "Zdravo Med." u Subotici Otvaranje poliklinike "Zdravo Med." u Subotici Otvaranje poliklinike "Zdravo Med." u Subotici Otvaranje poliklinike "Zdravo Med." u Subotici Otvaranje poliklinike "Zdravo Med." u Subotici Otvaranje poliklinike "Zdravo Med." u Subotici Otvaranje poliklinike "Zdravo Med." u Subotici Otvaranje poliklinike "Zdravo Med." u Subotici
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 5 meseci
Komentara: 15
Pregleda: 46706
Povezane teme

poliklinika zdravo

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.