Komentara: 36
Pregleda: 14217

Policija ušla u JKP "Čistoća i zelenilo"

25.07.2014. u 13:42h
Izvor: Subotica.com
Kako Radio Subotica saznaje juče su po nalogu Višeg javnog tužilaštva pripadnici odeljenja kriminalističke policije za privredni kriminal ušli u javno komunalno preduzeće "Čistoća i zelenilo" kako bi izuzeli deo poslovne dokumentacije.
Policija ušla u JKP "Čistoća i zelenilo"

Ovo je po svemu sudeći nastavak procedura povodom zamršenih poslovanja i događaja čije klupko je počelo da se odmotava nakon što je obelodanjen izveštaj Radne grupe o utvrđivanju činjenica za projekte pošumljavanja i podizanja vetrozaštitnih pojaseva.

Gradonačelnik Jene Maglai, predstavljajući ovaj izveštaj je rekao da su grad, pokrajina i republika na ta dva projekta izgubili oko milion evra. Ugovori o pošumljavanju sklapani su sa javnim komunalnim preduzećem "Čistoća i zelenilo", a kada je reč o podizanju i održavanju vetrozaštitnih pojaseva izvršenje poslova bilo je povereno "Čistoći", Pokretu gorana Subotice i Vojvodina šumama od kojih su jedino Vojvodina šume uspešno obavile ovaj posao.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 8 meseci
Komentara: 36
Pregleda: 14217

Povezane vesti

Povezane teme

jene maglai

jkp čistoća i zelenilo

tužilaštvo

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.